Anvelopele-potrivite-pentru-ingrijirea-eficienta-a-masinii

Anvelopele potrivite pentru ingrijirea eficienta a masinii

0 Shares
0
0
0

Anvelopele-potrivite-pentru-ingrijirea-eficienta-a-masiniiFie ca avem in parcare sau garaj o masina personala normala, cu o oarecare limitare de viteza specifica drumurilor pe care circulam, fie ca avem un bolid pe care il supunem incercarilor pe anumite trasee, cu scopul de a-i testa abilitatile, nu ne putem feri de micile evenimente rutiere, neplacute desigur, care ne pot afecta considerabil, atat emotional cat si pecuniar.

Cele mai frecvente dintre aceste evenimente se petrec bineinteles, iarna, iar cauzele sunt multiple. De la neatentie la neechiparea corespunzatoare a masinii cu anvelope de iarna, specifice sezonului, de la stress la viteza, toate acestea sunt un cumul de factori ce se pot reflecta ulterior in facturile aferente reparatiilor masinilor noastre.

Punctual vorbind, exista o serie de factori pe care ii putem evita, luand spre exemplul cazul echiparii corespunzatoare a masinii. Traind in secolul vitezei, punand accentul pe ceea ce este accesibil, este mai usor sa achizitionam anumite lucruri din mediul online. Anvelopele nu fac exceptie de la regula, acestea putand fi vizualizate prin doar cateva click-uri pe pagina unui magazin specializat, iar apoi, in functie de filtrarea dupa caracteristici si pret pot fi achizitionate si mai apoi livrate direct la noi acasa.

Site-ul Anvelomag.ro pune la dispozitie aceste servicii, fiind in permanenta alaturi de tine cu modelele cele mai noi de anvelope de iarna sau vara, pentru modele de autoturism de dimensiuni reduse, 4×4, sau chiar pentru camioane.

Amortizarea investitiei facute in cazul anvelopelor, se va simti rapid, aceasta reflectandu-se atat in gradul de siguranta sporit pe care acestea il confera, cat si in imbunatatirea unor caracteristici ale masinii, precum protejarea anumitor piese si reducerea consumului de combustibil in cazul rularii pe trasee accidentate sau foarte dificile.

Avand achizitionate anvelopele, viteza poate fi adaptata in functie de acestea, ele putand de multe ori sa ne salveze din situatii in care, cu o anvelopa obisnuita nu am face fata.

Cu toate acestea este bine sa fim precauti si sa adaptam viteza conditiilor de trafic in care circulam. Neatentia si stress-ul pot fi factori dezechilibranti, de aceea este foarte important ca in momentul in care suntem la volan sa nu ne distraga nimeni si nimic atentia de la linia drumului. Din pacate aceste lucruri vin de la sine, si pot fi schimbate doar prin vointa proprie, nefiind disponibile, precum anvelopele de iarna cumpararii libere.

Din aceste cauze ajungem deseori sa fim victime ale unor usoare tamponari sau acrosari in trafic, lucru care se reflecta inevitabil in sume destul de greu de acoperit, mai ales ca, stim cu totii, costul reparatiei este direct proportionala cu modelul de masina pe care il detinem. Piesele sau accesoriile la o masina mai ieftina vor fi mai usor de gasit si achizitionat, pe cand cele ale unor masini puternice si scumpe se gasesc greu, la costuri ridicate si sosesc in intervale relativ mari de timp.

Intr-un final ajungem sa constatam faptul ca, in ciuda credintei traditionale cum ca masina trebuie protejata de hoti, gropi, radiatii ultraviolete sau de substante chimice, de fapt aceasta trebuie protejata in prima instanta de noi insine, urmand cativa pasi simpli ce pot reduce atat riscul unor daune cat si plata ulterioara a acestora.

De aceea, atentia si limitarea vitezei trebuie sa actioneze in mod dual, sa-i pazim pe ceilalti conducatori din trafic de pericolul tamponarilor, pentru ca ei la randul lor sa ne pazeasca pe noi. In ceea ce priveste stabilitatea noastra in orice conditii de trafic, ei bine pe aceasta ne-o asigura Anvelomag.ro, prin modelele de o calitate exceptionala de anvelope, indiferent de marca si dimensiunile autovehiculului.

Cele mai noi stiri despre anvelope :

1. We saved money buying car tires, and you can too
2. State employees sue Goodyear, say faulty tire caused rollover
3. M1 Concourse to put historic Pontiac property back on four tires
4. Make the Movies Your Next Destination with Firestone Tires

0 Shares
You May Also Like