Avantajele motocultoarelor hobby

Avantajele motocultoarelor hobby

0 Shares
0
0
0

Tocmai ce ti-ai cumparat o casa si ai o gradina frumoasa? Ei bine, cu siguranta in aceste conditii te vei gandi sa incepi sa profiti de gradina pe care o detii, si sa cultivi diferite legume pentru propriul consum.

Exista o multime de persoane care fac acest lucru atunci cand detin o gradina, indiferent ca locuiesc la oras sau la sat, si care sunt fericite ca pot manca legumele pe care le cultiva pe cont propriu, fara a mai fi necesar sa le cumpere de la supermarket.

In cazul in care decizi ca doresti sa cultivi pentru propriul consum legumele in propria gradina, in cele ce urmeaza vei descoperi cateva dintre cele mai importante detalii pe care le cunosti in ceea ce priveste alegerea utilajului care iti va fi de mare folos.

Motocultorul hobby

In mod evident, agricultura a evoluat foarte mult in ultimele decenii, asa ca nu trebuie sa te gandesti la faptul ca nu vei face fata. Au trecut demult vremurile in care terenurile se lucrau cu animale, iar munca agricola era un adevarat chin.

In clipa de fata exista motosape si motocultoare pe care agricultorii le pot folosi pentru a-si lucra gradinile. Acestea sunt deosebit de eficiente pentru ca usureaza considerabil munca.

In randurile care urmeaza, vom discuta despre motocultoarele hobby, care pentru gradinile mici si pentru suprafetele mici de teren, reprezinta cea mai buna optiune. Exista mai multe motive pentru a alege un astfel de utilaj, cum ar fi de exemplu acest motocultor Rabota K7 75q.

  1. Este suficient de puternic pentru suprafetele mici de teren

Asadar, motocultoarele hobby dupa cum si numele da de inteles, sunt utile pentru suprafete mici de teren (cele profesionale sunt ideale pentru terenurile mari). Un motocultor Rabota K7 75q de exemplu, are motorul euro 5 pe benzina si are de-asemenea 7 CP.

Un asemenea utilaj iti ofera posibilitatea de a-i atasa diferite accesorii (plug de arat, plug de bilonat, remorca, grebla pentru fan, presa pentru balotat, iar acestea sunt doar cateva exemple).

Avantajul acestui utilaj este ca are filtrul de aer imbunatatit, carburatorul este de generatie noua, iar acestea impreuna cu motorul euro 5, ii ofera utilajului o pornire usoara. Acesta functioneaza perfect, fara vibratii, are arderile curate, iar consumul de carburant este redus.

Se poate folosi un motocultor Rabota K7 75q pe suprafete de peste 8000 de metri patrati, deci cu siguranta pentru gradina iti va fi mai mult decat suficient.

  1. Este usor de manevrat

Motocultoarele hobby au dimensiuni reduse in comparatie cu motocultoarele profesionale. Acest lucru inseamna ca sunt mult mai usor de manevrat in comparatie cu cele profesionale. In plus, nu doar ca sunt usor de manevrat, dar aceste motocultoare Rabota sunt si usor de intretinut.

Nu este necesar sa ai cunostinte speciale si nici nu trebuie sa ai experienta pentru a putea sa utilizezi un astfel de utilaj care te va ajuta sa iti usurezi considerabil munca. Nici intretinerea utilajului nu este grea, deci poti alege cu incredere un asemenea motocultor Rabota, pe care il vei putea manevra si intretine singur, fara probleme.

  1. Usor de depozitat

Datorita faptului ca are dimensiuni reduse, motocultorul este usor de depozitat. Acesta nu are nevoie de la fel de mult spatiu precum un motocultor profesional, iar acesta este un mare avantaj.

Asadar, atunci cand intentionezi sa te apuci de agricultura pentru propriul consum, in propria gradina, cu siguranta un motocultor hobby poate reprezenta cea mai buna alegere.

Tinand cont de reputatia motocultoarelor Rabota, recomandarea noastra este sa alegi un asemenea utilaj, iar modelul pe care l-am mentionat in acest articol, poate fi cu siguranta cea mai buna optiune.

0 Shares
You May Also Like
Ce este mamografia?

Ce este mamografia?

O mamografie este o radiografie a sanului. Este un instrument de screening utilizat pentru detectarea si diagnosticarea cancerului…