Cat de des schimbi folia la solar sau sera – afla de produsele de la Nu Oricum

0 Shares
0
0
0

Oricine stie ca o sera sau mai ales un solar sunt constructii ce au la baza utilizarea unor folii speciale care ajuta ca plantele sa aiba mediu propice de dezvoltare. Astfel de folii sunt recomandate a fi achizitionate de la magazinele de specialitate, cum este spre exemplu nuoricum.ro.

Folia are proprietatea de a se dilata si contracta, in functie de temperatura la care este supusa. Una din marile greseli la montaj este de a o intinde exagerat de mult, ceea ce poate duce si la rupturi timpurii. Asadar schimbarea unor astfel de folii depinde de mai multi factori, printre care calitatea produsului, cum a fost montata de asemenea.

Foloseste numai folii profesionale

Nu te gandi de ce unele sunt atat de scumpe, ci de ce unele sunt atat de ieftine. Astfel de folii contin in mod ideal si aditivi care fac ca produsul sa reziste mai bine. Acestea pot proteja impotriva ultravioletelor, pot fi anticondens, pot spori confortul termic al plantelor etc.

Logica este ca schimbarea unei astfel de folii presupune costuri mai mari si eforturi, asadar cel mai bine este aleasa o folie corespunzatoare de la bun inceput. Vei aici oferte.

Cand schimbi folia

Cat de des schimbi folia la solar sau sera - afla de produsele de la Nu Oricum

In principiu alegi o folie noua, daca este cazul, in primavara, la o atenta verificare a acesteia, inainte de a da start unui nou sezon de culturi. In functie de tipul de folie pe care il alegi de la nuoricum.ro, ai o garantie a calitatii ce poate fi de pana la 5-7 ani. Uzura poate sa apara mai repede de atat daca montezi necorespunzator, aceasta se rupe si se impune automat schimbarea.

Schimbarea de folie poate varia de la un an la 3 ani de la ultimul montaj. Daca insa ai montat-o cu sipca prinsa in cuie sau clipsurile montate si demontate au afectat folia, prinse fiind de teava, gaurile rezultate iti impun automat sa faci o noua investitie. Solutia aici este de a prinde folia cu profil de tip C, sarma ondulata, care sa previna deteriorarea foliei, iar intre folie si sarma sa folosesti fasii de 10 cm de folie pe toata lungimea profilului.

Ce este potrivit de ales? Descopera Nu Oricum si cere si consiliere daca este cazul. Alege folia potrivita si aceasta iti va fi de folos ani buni.

Contact

0787603417

office@nuoricum.ro

0 Shares
You May Also Like