Ce-defectiuni-au-masinile-second-hand-importate-din-strainatate

Ce defectiuni au masinile second hand importate din strainatate?

0 Shares
0
0
0

Tinand cont de faptul ca un autoturism personal este o necesitate, foarte multa lume isi cumpara o masina personala pe care sa o foloseasca in diferite scopuri.

Exista persoane care au o situatie financiara foarte buna si care isi permit sa isi cumpere o masina noua, insa exista si persoane care aleg sa isi cumpere o masina second hand, considerand ca o masina noua este prea scumpa.

In ceea ce priveste masinile second hand, cei care au de gand sa isi cumpere masini de acest gen, pot sa si le cumpere direct inmatriculate, direct de acasa de la vanzatori, fie pot sa isi cumpere o masina second hand cu numere provizorii, care a fost recent adusa in tara de catre un bisnitar de masini.

Referitor la bisnitarii de masini este foarte important de mentionat faptul ca acestia merg mereu in tari precum Germania sau Austria pentru a cumpara autoturisme pe care mai apoi le vor vinde la preturi mult mai mari in Romania.

De regula, cei care practica astfel de activitati aleg sa isi indrepte atentia spre masinile din strainatate care fie sunt avariate, fie spre cele care au alte defectiui minore si care nu costa foarte multi bani pentru a fi reparate.

Cei care cumpara masini avariate din tari precum Austria sau Germania, aleg sa le aduca in Romania, unde mai apoi le vor duce intr-un service auto sau intr-un service de tinichigerie pentru a remedia cat mai rapid problema.

Odata ce masinile sunt reparate si arata impecabil, acestea vor fi scoase la vanzare de catre bisnitari. Ei bine, trebuie insa sa mentionam faptul ca exista si masini care vin cu alte probleme, iar aici putem aminti masinile care au filtrul de particule infundat.

Acei bisnitari care aduc asemenea masini in tara, care au filtrul de particule infundat, cu siguranta isi vor duce masinile in service-uri auto care se ocupa de curatare filtru de particule, pentru remedierea problemei.

O astfel de problema cu siguranta va fi remediata in cateva ore, sau in cel mult o zi in cazul in care filtrul este foarte infundat.

Un filtru de particule se poate infunda din diferite motive, iar aici putem sa amintim de exemplu faptul ca blocarea este posibila atunci cand senzorul de presiune diferentiala este defect. mai sunt si alte situatii in care filtrul de particule se poate infunda, iar aici putem da exemplu situatia in care turbosuflanta este defecta.

Filtrul de particule se poate infunda chiar si atunci cand supapa EGR este defecta, insa el se poate infunda chiar si datorita condusului in mare parte in oras.

Acestea sunt doar doua defecte pe care le pot avea masinile second hand scoase pe piata de catre bisnitari, insa cu siguranta exista si masini care au alte defecte atunci cand sunt cumparate, insa care urmeaza a fi reparate inainte de a fi scoase la vanzare.

Pana la urma insa nu ar trebui sa conteze toate aceste aspecte foarte mult, ci ar trebui ca oamenii sa se bucure ca au acum posibilitatea sa gaseasca atat de multe masini second hand la preturi acceptabile.

0 Shares
You May Also Like