Ce masini cauta turistii sa inchirieze in Bucuresti?

0 Shares
0
0
0

Bucurestiul este cel mai mare oras al Romaniei, este capitala tarii, si cu siguranta este orasul care aduna cei mai multi turisti in fiecare an. Este lesne de inteles acest lucru, dat fiind faptul ca orasul are atat de multe locuri interesante pe care turistii le pot vizita.

Cei care aleg sa viziteze capitala Romaniei, cu siguranta dupa ce vor cauta locul de cazare, vor cauta si o firma de inchirieri auto pentru a-si inchiria o masina, pe care sa o foloseasca pentru a se deplasa prin capitala.

Exista diferite firme pe piata, insa Premier rent a car are un mare avantaj in fata concurentei, dat fiind faptul ca le ofera clientilor posibilitatea de a inchiria o masina sofer. Adica, mai pe intelesul tuturor, clientul inchiriaza o masina, si are sofer la dispozitie.

Turistii, isi aleg masinile de inchiriat de la aceasta firma, in functie de buget. Exista de exemplu turisti care opteaza pentru masini mici de oras, cum ar fi un model Seat Leon sau un Opel Astra J. Acestea sunt masini mici, ideale pentru traficul aglomerat din capitala.

Cei care au o situatie financiara foarte buna si nu se zgarcesc la bani, pot alege sa inchirieze modele de lux, precum BMW 525 X Drive sau BMW X6, Audi Q7, sau cele mai frumoase limuzine de la Mercedes.

Cei care sosesc in capitala alaturi de intreaga familie, pot opta pentru masini mari si spatioase de familie, precum un Mercedes Vito, in timp ce si un Renault Trafic Passenger poate fi o solutie ideala.

Dupa cum va spueam, turistii care inchiriaza o masina de la Premier rent a car, au la dispozitie si un sofer din partea firmei, pentru a-i plimba prin capitala. Iata unde pot solicita clientii sa mearga, si ce pot vizita acestia:

Gradina Cismigiu

Gradina Cismigiu este cel mai vechi parc din Bucuresti si este situat aproape de Centrul Vechi, la cateva sute de metri de Piata Universitatii. Este o zona naturala fermecatoare chiar in mijlocul Bucurestiului, cu mai multe intrari. Este proiectata in stilul gradinii englezesti, fiind de asemenea declarata monument istoric.

Turistii pot cauta bancile umbrite ale Gradinii Cismigiu dupa o zi calda vizitand celelalte obiective turistice din Bucuresti. Aceasta gradina fabuloasa din capitala a fost creat la mijlocul secolului XIX si de-a lungul anilor a devenit o destinatie preferata pentru localnici si turisti.

Printre atractiile Gradinii Cismigiu, in afara de vegetatie, se afla numeroase monumente si sculpturi, inclusiv o zona special creata pentru a adaposti statuile scriitorilor romani. Exista, de asemenea, mai multe fantani, un lac frumos, o zona romana, o gradina de trandafiri si multe altele. Dar mai mult decat acestea, locatia gradinii este exceptionala, o adevarata oaza chiar in mijlocul orasului.

Palatul Parlamentului

Ar fi multe lucruri de spus despre Palatul Parlamentului sau Casa Poporului asa cum este cunoscut de romani, dar un lucru este mai mult decat suficient; potrivit World Records Academy, este cea mai mare, cea mai grea si cea mai scumpa cladire administrativa civila din lume.

Acest lucru arata nu numai megalomania lui Ceausescu, ci si maiestria arhitecturala a romanilor, care au construit cladirea in anii ’80, folosind cantitati uriase de materiale si forta de munca ieftina. Pentru a construi acest edificiu gigantic, o parte din vechile parti istorice ale Bucurestiului au fost demolate.

Pentru a va face o idee despre cat de mare este cu adevarat, Palatul Parlamentului este de 270 pe 240 de metri, cu 86 de metri inaltime si 92 de metri adancime, avand 12 niveluri deasupra solului si 8 subterane.

Pentru persoanele care viziteaza orasul, aceasta cladire face parte din una dintre cele mai importante atractii din Bucuresti. Exista chiar si vizite ghidate in interior pentru cei interesati de alte detalii grandioase despre constructia sa. A durat mai mult de 14 ani pentru a se finaliza, constructia, fiind inceputa in perioada comunismului in 1983 si terminata in 1997.

Au fost necesare aproximativ 3 miliarde de euro pentru a o finaliza, iar stilul este neoclasic. Astazi, gazduieste Parlamentul Romaniei, precum si evenimente si alte facilitati. Palatul Parlamentului este cu siguranta unul dintre cele mai importante atractii turistice din Bucuresti.

Acestea sund doar doua exemple de obiective turistice care pot fi vizitate de catre turistii care sosesc in capitala Romaniei. Cei care aleg insa sa inchirieze o masina de la Premier rent a car, si care au si un sofer la dispozitie, ii pot solicita acestuia sa ii duca in toate locurile frumoase ale capitalei.

Tinerii de exemplu, pot alege sa se distreze in cele mai renumite cluburi din capitala, si pot bea sampanie sau alte bauturi alcoolice fara teama, pentru ca avand o masina sofer inchiriata, vor fi dusi la destinatie de catre soferul firmei de inchirieri auto.

Tinand cont de toate aceste detalii, este cat se poate de firesc ca turistii sa isi doreasca o masina de inchiriat de la Premier rent a car, atunci cand viziteaza Bucurestiul.

0 Shares
You May Also Like