Ce risti cand circuli cu parbrizul fisurat?

Ce risti cand circuli cu parbrizul fisurat?

0 Shares
0
0
0

In zilele noastre masina personala este o necesitate, dat fiind faptul ca fiecare dintre noi o folosim atat pentru a merge cu ea la servici, cat si pentru a merge la cumparaturi sau pentru a merge oriunde altundeva.

Ei bine, toti cei care isi cumpara o masina trebuie sa se ocupe si de intretinerea exemplara a acesteia, pentru ca o masina trebuie sa fie si cat se poate de sigura.

Atunci cand discutam despre intretinerea masinii, ne putem referi si la remedierea problemelor minore, dar care pot avea consecinte foarte grave, iar aici putem sa dam drept exemplu o fisura de parbriz.

Cu siguranta fiecarui sofer i-a cazut candva o pietricica pe parbriz, atunci cand a depasit un camion, iar parbrizul s-a fisurat. Alti soferi isi cumpara masinile direct cu parbrizul fisurat datorita faptului ca in acest fel vor cheltui mai putini bani pentru achizitionarea autoturismului.

Exista detinatori de autoturisme care isi lasa seara masina in fata scarii blocului iar pe dimineata pe cand se trezesc observa faptul ca masina are parbrizul fisurat.

Exista situatii in care parbrizele masinilor se fisureaza sau se crapa datorita faptului ca a plouat cu gheata, iar grindina a lovit atat de puternic parbrizul incat acesta a fost avariat foarte serios.

Ei bine, dupa cum se poate observa pana acum din acest articol, se pot intampla multe evenimente care sa duca in mod automat la craparea sau la fisurarea parbrizului.

Aici este important de mentionat faptul ca soferii se impart in doua categorii, astfel ca exista soferi care circula in continuare cu masina chiar daca aceasta are parbrizul fisurat, insa exista si soferi care odata ce observa faptul ca au parbrizul fisurat, cauta pe internet parbrize la domiciliu, iar astfel isi comanda un parbriz pentru a-l inlocui.

Exista insa si soferi care in momentul in care observa parbrizul masinii pe care o detin s-a fisurat sau s-a spart, aleg sa isi duca masina la un service auto de specialitate, si fie sa isi repare parbrizul daca acesta poate sa fie reparat, fie sa il inlocuiasca.

Acestia sunt soferii responsabili, iar actiunea lor trebuie luata drept exemplu si de catre acei soferi care aleg sa nu isi duca masina in service pentru a le fi reparat sau inlocuit parbrizul.

Cei care aleg sa circule in continuare cu parbrizul fisurat sau spart trebuie sa fie constienti de faptul ca se supun unor riscuri foarte mari.

In primul rand risca sa fie vinovati de producerea unor accidente rutiere, mai ales in cazul in care fisura este una foarte mare si le afecteaza vizibilitatea.

Plus de asta, nu doar ca risca sa produca accidente rutiere acesti soferi, dar risca sa fie si amendati de catre politie, pentru ca masinile care circula pe drumurile nationale trebuie sa aiba parbrizul intact.

Asadar, acestea fiind spuse se pot intampla fel si fel de evenimente in urma carora parbrizele masinilor sa fie avariate, insa ce este cel mai important si ce conteaza cel mai mult, este faptul ca soferii trebuie sa isi repare sau sa isi inlocuiasca parbrizele fisurate sau crapate.

0 Shares
You May Also Like