Ce-strategii-Black-Hat_-SEO-trebuie-sa-eviti

Ce strategii Black Hat SEO trebuie sa eviti?

0 Shares
0
0
0

Ce-strategii-Black-Hat_-SEO-trebuie-sa-evitiPunerea in practica a celor mai eficiente strategii de optimizare SEO se poate dovedi un proces foarte anevoios , nu si pentru specialistii www.danbradu.com .

Compania noastra iti pune la dispozitie o gama variata de strategii de SEO si social media perfecte pentru fiecare industrie , realizate 100% in conformitate cu cerintele Google .

De ce sa ne alegi pe noi ? Ei bine , 6 ani de experinta in domeniu , peste 100 de clienti ( atat din tara cat si din strainatate ) extrem de multumiti , nenumarate cuvinte cheie in top 10 si peste 100 de site-uri ( proprieate personala ) cu pr 1-5 , sunt doar cateva dintre motivele care te pot convinge .

In plus iti punem la dispozitie si cele mai bune servicii de training/consultanta . Poti beneficia de un audit profesional de SEO , gratuit , numai daca accesezi Danbradu.com .

Ca sa obtii si sa mentii o buna vizibilitate in motoarele de cautare trebuie sa faci imbunatatiri si schimbari in permanenta . Pentru orice webmaster asta se poate dovedii o adevarata corvoada , tocmai de aceea sunt utilizate anumite metode care grabesc succesul unei strategii de SEO . Insa aceste metode nu fac decat sa atraga o multime de penalizari .

Iata care sunt cele mai des intalnite strategii de Black Hat SEO care trebuie evitate cu orice pret : 

1. Plagiatul , fie ca ne referim la un plagiat total fie ca vorbim despre ‘’article spinning’’ ( schimbarea ordinii cuvintelor si inlocuirea acestora cu sinonime ) , este o tehnica care poate atrage numai efecte negative . Din dorinta de a avea coninut nou intr-un timp foarte scurt foarte multi webmasteri aleg sa plagieze continutul altor site-uri .

Beneficiile pe care acestia le asteapta o sa fie , de cele mai multe ori , inlocuite de penalizari . Originalitatea articlelor si nu plagiatul o sa iti aduca o mai buna vizibilitate in motoarele de cautare . In continut pot fii incorporate citate ( numite ‘’quotes’’ ) insa daca va fii necesar va trebuii sa precizezi sursa acestora sau sa afisezi un link catre pagina de referinta .

2. Keyword Stuffing . Densitatea cuvintelor cheie care nu trebuie sa depaseasca 2% din 500 de cuvinte . O densitate de 4% , sau mai mult , poarta numele de keyword stuffing . Webmasterii nu trebuie sa aiba grija numai la numarul cuvintelor cheie ci si la modul in care acestea sunt incorporate in continut .Cuvintele cheie trebuie sa fie naturale si sa aiba legatura cu continutul . Incalcarea regililor atrage pozitionarea proasta in motorul de cautare .

3. Cuvintele cheie irelevante . Inserarea intr-un continut a anumitor cuvinte cheie irelevante este perceputa de catre Google ca fiind o strategie black hat , ceea ce conduce la penalizarea site-ului pana la reducerea vizibilitatii acestuia , in totalitate .

4. Spam in sectiunea de comentarii . De foarte multe ori webmasterii folosesc strategii nepotrivite pentru a face reclama propriilor site-uri . O astfel de strategie este si spam-ul in sectiunea de comentarii . Aceasta strategie presupune adaugarea de comment-uri pe anumite site-uri care au incluse link-uri catre site-ul detinut . Atat Google cat si Yahoo! reusesc cu succes sa depisteze aceste situatii iar penalizarea acordata site-ului in cauza poate sa ajunga pana la banare .

Asadar , incearca sa eviti aceste strategii daca nu vrei ca site-ul tau sa fie banat sau , in cel mai rau caz , inchis .

0 Shares
You May Also Like