Ce trebuie sa stii despre inchirierile auto?

Ce trebuie sa stii despre inchirierile auto?

0 Shares
0
0
0

In ultimii ani, au aparut si la noi in tara in mai toate orasele tarii o multime de firme de inchirieri auto, iar multa lume se pare ca apeleaza la serviciile acestor firme.

Tocmai din acest motiv, in cele ce urmeaza in acest articol vom discuta putin despre cum se inchiriaza o masina, si vom vedea si unde se gasesc masini ieftine de inchiriat.

Asadar, trebuie precizat faptul ca o masina poate fi inchiriata de catre orice persoana care are varsta de minim 18 ani de zile impliniti, si se prezinta la sediul firmei avand asupra sa cartea de identitate si suma de bani aferenta zilelor in care urmeaza sa foloseasca masina.

Trebuie precizat faptul ca exista firme Rent a Car, care inchiriaza masini numai in conditiile in care clientii ofera o suma de bani drept garantie. Acest lucru insa nu ar trebui sa fie ingrijorator pentru clienti, pentru ca in mod evident nu li se va solicita o suma mare drept garantie.

Toti cei care isi doresc sa inchirieze o masina, trebuie sa stie ca vor incheia un contract de inchiriere auto intre ei si firma care detine masina, astfel incat in cazul in care sunt opriti in trafic, sa aiba o dovada a faptului ca masina este inchiriata si nu furata.

Apoi, trebuie iarasi facuta precizarea ca toti clientii acestor firme, isi vor recupera banii oferiti drept garantie pentru masina pe care au inchiriat-o, in momentul in care se prezinta la sediul firmei si returneaza masina inchiriata.

In ceea ce priveste preturile pe care aceste firme le solicita pentru a-si inchiria masinile, trebuie precizat ca acesta depinde foarte mult de la un caz la altul, in functie de o multime de aspecte pe care le vom enumera in cele ce urmeaza.

De exemplu, conteaza foarte mult orasul, pentru ca daca stam sa discutam despre firmele de inchirieri masini Bucuresti, este firesc ca acestea sa aiba preturi mai mari pentru masinile lor decat firmele de inchirieri auto din orasele mici ale tarii.

Apoi, pretul pentru inchirierea unui autoturism depinde foarte mult si de autoturism, de marca acestuia si de model. Este cat se poate de evident faptul ca o masina de la BMW, Audi sau Mercedes Benz costa mult mai multi bani pe zi, decat o asina de la Renaul, Fiat, Ford sau decat o Dacia Logan.

Pretul pentru inchirierea unei masini cu siguranta este diferit si in functie de perioada de inchiriere. Exista firme care solicita preturi incepand de la 50 de lei pe zi pentru a-si inchiria masinile, iar aceste preturi pot urca foarte mult, in functie de producatorul masinii, in functie de model, dar si in functie de dotarile masinii.

Pretul poate insa si sa scada, in conditiile in care clientii care inchiriaza masina, o fac pentru o perioada de 10 – 15 zile sau chiar mai mult.

Asadar, in mare parte aceste detalii ar trebui sa le cunoasca toti cei care se gandesc sa isi inchirieze o masina in viitorul apropiat.

 

0 Shares
You May Also Like