Chip tuning la masinile cu motorizare diesel

0 Shares
0
0
0

Despre chin tuning cu siguranta ai auzit, daca esti genul de persoana interesata de intretinerea masinii si despre ce se poate face pentru ca performanta autovehiculului detinut sa creasca. Este o procedura tot mai populara in ultima vreme. Scopul este de a crestere puterea motorului, insa cat este de beneficia in cazul masinilor pe motorina?

Sa intelegem mai intai chip tuningul

Aceasta operatiune presupune remapare sau modificarea din soft asupra masinii pentru a optimiza parametrii de functionare a calculatorului. Nu oricine poate realiza aceasta procedura, iar daca ai in vedere acest lucru ar fi bine sa apelezi la GxG Tuning. Sediul central este in Mures, comuna Albesti, dar daca nu esti din zona, ai lista de colaboratori inscrisa in pagina oficiala a celor de la Gxg Chiptuning incat sa alegi pe cei din apropierea ta.

Pentru cei interesati trebuie spus ca pot testa, gratuit, un soft creat special de echipa celor de la Gxg Chiptuning. In cazul in care conducatorul auto constata ulterior ca nu este ceea ce isi dorea, poate cere softul original, iar procedura aceasta va fi una lipsita de costuri.

Chip tuning la motoarele diesel

Daca te intrebi ce avantaje exista pentru motoarele diesel si in ce masura merita sa faci aceasta interventie, ei bine afla ca la motoarele diesel este de fapt marea diferenta de performanta a masinii. In astfel de cazuri cresterea de putere este de la 20 pana la 40 de procente. Puterea motorului creste, dar scade consumul de combustibil.

De asemenea o imbunatatire este timpul de raspuns al motorului, pentru ca devine mai receptiv atunci cand calci acceleratia.

Interventiile de acest gen pot fi la cerere, deci personalizate si astfel cei de la Gxg Chiptuning pun la dispozitie 3 variante: prima in care intervin asupra cresterii de cuplu si putere cu pana la 30 de procente, a doua varianta in care va fi necesara turbina hibrid, injectoare marite si nu numai si o a treia varianta in care se obtine nu doar putere crescuta cu pana la 25%, ci si scaderea consumului de combustibil, ceea ce specialistii denumesc a fi eco tuning.

Daca te intereseaza acest tip de procedura, cu tot ce implica ea, apeleaza la specialisti. Astfel poti obtine putere mai mare a masinii tale, cu garantia calitatii functionarii acesteia. Adica fara sa risti ceva sau sa iti uzezi piesele masinii.

0 Shares
You May Also Like