Cum-poti-incheia-un-RCA-in-cat-mai-putini-pasi

Cum poti incheia un RCA in cat mai putini pasi?

0 Shares
0
0
0

Cum-poti-incheia-un-RCA-in-cat-mai-putini-pasiIn lumea de astazi, cu totii suntem intr-o continua graba. Oriunde ajungem, in orice loc ne facem cumparaturile sau incercam sa rezolvam anumite probleme, observam ca lumea este agitata si mereu sub presiunea timpului.

Suntem deseori cu telefonul in mana, in timpul convorbirilor, alteori verificandu-ne emailurile legate de munca. Alteori, suntem obligati sa luam munca alaturi de noi, acasa, langa familie. In trafic, observam acelasi trend – lumea nu are rabdare, totul este intr-un ritm accelerat.

In fata calculatorului, incercam sa rezolvam toate sarcinile ce ne sunt date (sau pe care ne le cream noi insine) intr-un timp cat mai scurt.

Acelasi lucru il facem foarte adesea si cu remedierea problemelor auto sau cu rezolvarea aspectelor legate de respectarea legislatiei din acest domeniu.

Fie ca e vorba de inmatricularea masinii, de realizarea ITP-ului, de omologari, autentificari, de operatiuni de service sau de intretinere, mereu cautam solutiile cele mai eficiente din punct de vedere a timpului consumat.

De asemenea, cautam mereu si cel mai rapid mod de a incheia un RCA. Asadar, ajungem la titlul si tema acestui articol: Cum putem incheia un RCA in cat mai putini pasi?

Pentru a face acest lucru, vom avea in primul rand de datele noastre de identificare, luate din buletin sau cartea de identitate personala. Desigur, trebuie ca acestea sa fie ale proprietarului respectivului autovehicul.

De asemenea, vom avea nevoie de permisul de conducere (al proprietarului). Nu putem sa incheiem un RCA valabil fara a avea alaturi de noi si talonul masinii. De aici vom lua o serie de date.

Mai apoi va trebui sa folosim un calculator conectat la internet pentru a realiza acest demers. Un site potrivit este Rcaautoieftin.ro, un loc in care putem solicita RCA-ul la orice ora, in orice zi, din orice colt al tarii.

Asadar, in primul pas va trebui sa alegem daca reprezentam o persoana fizica sau juridica (ca si proprietar al masinii). Apoi vom introduce cnp-ul complet, vom alege judetul si localitate de domiciliu (din buletin) si vom completa anul obtinerii permisului.

Urmeaza scopul incheierii RCA-ului: poate fi vorba fie de reinnoire, fie de prima inmatriculare. Apoi vom selecta destinatia autovehicului – interes personal/taxi/transport international/transport persoane/distributie marfa/paza, protectie.

In pagina urmatoare vom completa informatii despre polita de asigurare dorita: cand sa inceapa si pe ce perioada sa fie disponibila (6 luni sau 12 luni).

Datele despre autovehicul sunt de asemenea importante: ele vor reflecta tipul acestuia (autoturism, motocicleta, microbuz, rulota, tractor rutier, cap tractor etc.), marca auto, modelul, anul de fabricatie, capacitatea cilindrica, puterea, seria sasiului, masa maxima, numarul de locuri, numarul de inmatriculare, combustibilul.

In final, ca si clienti, va trebui sa selectam metoda de plata – ramburs sau prin card bancar. Apoi, vom alege care asigurare ni se pare mai convenabila – ca si ofertant sau ca si pret.

Iar la scurt timp, vom primi prin curier asigurarea valabila! Asadar, in doar cateva minute, urmand aceste etape, vom rezolva aceasta problema chiar din confortul caminului, din fata calcultatorului!

0 Shares
You May Also Like