Curierul intarzie – care motive sunt credibile si care nu?

0 Shares
0
0
0

Probabil si tu te-ai confruntat cu situatia in care coletul pe care credeai ca il vei primi in doua zile, de exemplu, a ajuns in mai mult de 4 zile. Exista situatii si situatii, iar astazi vom explica, pe cat mai mult posibil, cauzele intarzierii livrarii coletelor.

Inainte de toate: nu toate firmele de curierat intarzie cu livrarea coletelor, iar, de multe ori, de vina este expeditorul, nu livratorul. Detaliem mai multe aspecte in randurile care urmeaza.

O intreaga cursa pentru castigarea suprematiei – cine iese invingator?

O astfel de intamplare, in care coletul nostru ajunge tarziu, ne va face sa privim firma de curierat in cauza cu alti ochi. In acest fel, fara sa vrem, ne aflam si noi in mijlocul luptei pentru suprematie data intre firmele de curierat de pe piata de profil din Romania.

Invingatoare va fi intotdeuna firma de curierat care ofera servicii de calitate, nu intarzie livrarile, iar in cazuri extreme motiveaza intarzierea cu argumente concrete. In plus, dispune de personal specializat, dedicat meseriei pe care o practica, amabil si intelegator cu clientii.

Un exemplu concret in acest sens este E-livrat, o firma de curierat aparent noua pe aceasta piata de profil, dar cu standarde de actualitate, optim imbunatatite.

Argumente plauzibile pentru livrarea intarziata

Exista o lista de argumente pe care atunci cand le auzi de la curier este bine sa le crezi.

  • Perioadele aglomerate din an pot produc intarzieri

Pastele, Craciunul, dar si Black Friday sunt principalele perioade din an in care curierii sunt suprasolicitati. Daca ai plasat o comanda in una dintre aceste perioade ar fi bine sa te astepti la intarzieri. Nu e vorba de profesionalism zero, ci de suprasolicitare. Cei de la E-livrat te vor anunta cu privire la statusul comenzii.

  • Conditii meteorologice nefavorabile

Inzapezirile, ceata, viscolul, poleiul, drumurile inchise si nu numai fac parte din evenimentele cu care curierii se confrunta destul de des. Nu este placut pentru ei sa fie blocati in trafic, cum nici pentru tine nu e placut ca livrarea sa iti fie intarziata. Insa nu uita – nu tine nici de tine, nici de curier.

Numarul mare de comenzi poate fi din nou o problema. Dupa cum iti spuneam, cei la e-livrat.ro te vor anunta continuu daca sunt intarzieri sau probleme cu livrarea coletelor. Chiar si tu poti verifica statusul expedierii folosind AWB-ul direct in cadrul site-ului.

Detalii de interes despre serviciile pe care E-livrat le ofera regasesti pe e-livrat.ro.

0 Shares
You May Also Like