dacia

Dacia a lansat prima carte despre evolutia marcii

0 Shares
0
0
0
dacia „Renault si Dacia de zece ani împreuna” este titlul primei carti despre evolutia uneia dintre cele mai longevive marci românesti. Dacia a lansat cartea ieri, 29 septembrie, la sediul Auto Cobalcescu din Bucuresti, în prezenta autorului, Dan Vardie, a reprezentantilor Grupului Renault în România, a fostului prim-ministru Calin Popescu-Tariceanu si a membrilor presei, potrivit unui comunicat al companiei. 

Din partea Grupului Renault în România, au participat la conferinta de presa François Fourmont, Director General Dacia, Constantin Stroe, Vice-Presedinte al Consiliului de Administratie si Patrick Le Quement, fost Director de Design Industrial al Grupului Renault. În sala s-au aflat si fosti salariati ai uzinei care au avut o influenta importanta în dezvoltarea platformei industriale de la Mioveni, si cadre didactice de la Universitatea Politehnica Bucuresti. 

Dupa o scurta prezentare a continutului cartii realizata de autor, cunoscutul jurnalist auto Dan Vardie, François Fourmont a vorbit despre începuturile Renault la Dacia si succesul înregistrat azi pe plan mondial. „S-a scris mult despre Dacia”, este de parere Fourmont, „dar aceasta este prima carte despre Dacia scrisa de un român, în limba româna, în România. Dacia este o reusita a românilor.”

Pentru Renault, miza preluarii uzinei de la Mioveni a fost capacitatea constructorului român de a produce masini fiabile, robuste, dar în acelasi timp accesibile. Acestea trebuiau sa respecte standardele de calitate europene si sa fie comparabile cu produsele uzinelor frantuzesti. Dacia a reusit sa stabileasca un standard de calitate într-un timp foarte scurt, fapt demonstrat de rezultatele bune obtinute în clasamentele auto internationale de satisfactie a clientilor. In prezent, succesul Dacia este recunoscut în toata Europa Occidentala, inclusiv în Germania. 

Evenimentul s-a încheiat cu o sesiune de autografe din partea autorului si a invitatilor.

Sursa: Business.rol.ro

0 Shares
You May Also Like