FIAT 500 Spiaggina

De ce masinile de inchiriat reprezinta cea mai buna solutie pentru calatorii perfecte

0 Shares
0
0
0

Exista si alte optiuni in afara de inchirieri auto insa masinile de inchiriat se dovedesc cea mai buna varianta.

Autobuzele pe distante lungi sunt destul de incomode. Scaunele sunt inghesuite si trebuie sa indoiti picioarele intr-un unghi imposibil.

A trage un pui de somn in autobuzul  care se deplaseaza pe distante lungi nu este o sarcina usoara. Cabina de toaleta este la fel de incomoda sau lipseste, iar pauzele sunt facute la orele programate, nu in momentul in care aveti nevoie de o pauza.

Daca nu va place sa vorbiti sau sunteti un pic timid, este posibil ca autobuzul sa nu fie cea mai buna optiune pentru.  In calatoriile lungi cu autobuzul sunt intotdeauna destui oameni plictisiti carora le place sa vorbeasca.

Daca calatoriti cu copii, va sfatuim sa nu optati pentru un autobuz pe distante lungi.

Copiii se plictisesc repede si nu exista nicio cale de a remedia aceasta problema. Insotirea copilului in toaleta minuscula poate fi, de asemenea, o situatie complicata, mai ales ca abia o persoana adulta incape acolo.

La multe opriri, nu exista orare (si daca da, acestea pot fi adesea cam confuze daca nu cunoasteti orasul inca). Asadar, traseul trebuie planificat in avans pentru a nu intra in autobuzul gresit – sau pentru a merge in directia corecta.

Este nevoie de rabdare , in special in strainatate. Depindeti de trafic si de conditiile meteorologice, iar in multe tari punctualitatea este relativa.

Daca nu aveti probleme cu intarzierile si  va bucurati de moment, atunci poate ar fi o optiune. Daca nu atunci mai bine apelati la o firma cum este si Elite Rent a car care ofera masini premium de inchiriat Cluj.

Trebuie sa analizati totul in functie de orele de calatorie. Retineti ca autobuzele merg rar noaptea. Sa fiti fortati sa asteptati primul autobuz pana la ora 6 dimineata nu este cea mai confortabila situatie.

La inceput, pretul pentru rezervarea unei masini de inchiriat pare uneori ridicat. Dar motivele care recomanda  o masina de inchiriat depasesc costurile de cele mai multe ori.

O masina de inchiriat va ofera avantaje care nu pot fi batute – fie ca sunteti in concediu, in calatorii, dar si pentru soferii ocazionali.

Cu o masina de inchiriat nu depindeti de nimeni si va puteti face programul asa cum vreti.

Cat de des zburati spre Mallorca sau spre Africa de Sud? Chiar vreti sa vedeti doar plaja din fata hotelului si atat? Cu o masina de inchiriat, experimentati mult mai mult in calatorie.

O masina de inchiriat pentru o saptamana in Mallorca sau in alta destinatie exotica nu costa foarte mult. Cu masina de inchiriat puteti vedea mult mai multe destinatii de vacanta. Descoperiti tara, oamenii si cultura  din jur mult mai usor.

Plimbarea inactiva pana la cea mai apropiata statie de autobuz, statie de metrou, gara etc. cu harta orasului in mana sau citind ce spune google maps poate fi obositoare si puteti pierde timp degeaba. Avand o masina de inchiriat toate aceste griji pot disparea rapid.

0 Shares
You May Also Like