Este interiorul unei masini un element important?

Este interiorul unei masini un element important?

1 Shares
0
0
1

Chiar daca vorbim despre un autoturism low-cost sau despre un model de lux, este foarte important cum arata interiorul acestuia. Trecand peste toate aspectele care sunt legate in special de calitatea materialelor folosite si de design, interiorul unui acestuia poate avea un punct comun cu toate autoturismele fabricate vreodata si anume curatenia.

Desi acesta este bineinteles un aspect care de cele mai multe ori pare fara importanta, curatenia unui interior este unul din cele mai neglijate elemente in cazul unui autoturism. Fie ca vreti sa va vindeti masina sau doar vreti sa o pastrati in stare destul de buna, trebuie sa va preocupati printre alte lucruri si de aspectul interior al acesteia.

Acesta spune extrem de multe despre proprietarul unui autoturism, in special  daca acea persoana este singura care l-a folosit. Bineinteles daca va uitati in interiorul unui autoturism care este folosit in fiecare zi, puteti observa cateva amanunte cheie. In primul rand daca proprietarul acestuia este fumator, daca este neatent, grabit, dezordonat sau mai ales cat de ridicat este standardul de viata al acestuia.

Interiorul este mai important decat ati crede dumneavoastra, si aici nu vorbim nu numai de tapiterie, ci si de covorase, podea si plafon. Covorasele unui autoturism sunt mult mai importante decat va puteti inchipui dumneavoastra, de aceea curatare tapiterie auto Bucuresti are un rol foarte important.

In primul rand, aceste covorase auto, separa incaltamintea care este purtata de persoanele din autoturism de materialul care acopera podeaua. Aceasta din urma este foarte subtire, iar intariturile din cauciuc care sunt montate din fabrica se uzeaza dupa un anumit timp. Locurile unde este vizibila aceasta uzura sunt cele de pe partea soferului. Langa pedala de acceleratie se va forma o urma cu o lungime de cativa centimetri.

Aproape toate incaltarile vor zgaria podeaua, exceptie facand doar incaltarile speciale cu talpa de cauciuc. Cum se poate rezolva aceasta problema? Pentru aceasta trebuie aspirata atat podeaua, cat si covorasele curatind ambele elemente si inlocuind covorasele care sunt extrem de uzate din timp.

Pentru a avea un autoturism cat mai curat trebuie sa optati pentru covorase originale. Covorasele ieftine de pe piata sunt extrem de subtiri, fiind realizate dintr-un material textil extrem de ieftin sau dintr-un cauciuc foarte prost.

In ceea ce priveste plafonul, acesta este imbracat intr-un material textil care are de cele mai multe ori o nuanta deschisa, murdarindu-se extrem de usor. Chiar daca vom vorbi de praf sau de mizerie care pot aparea accidental pe plafon, acesta este extrem de usor de avariat.

In foarte multe cazuri, putem vedea plafoniere care sunt arse de tigara, sau prezinta numeroase zgarieturi. O situatie neplacuta este bineinteles desfacerea materialului textil din plafon. Acesta problema este cauzata de spuma aplicata pe partea inferioara a plafonului, care in timp se usuca si duce automat la desprinderea adezivului folosit la imbinarea cu materialul textil care o acopera.

Lipirea  este doar o solutie de compromis, rezolvarea problemei constand practic in restaurarea tapiteriei plafonului. Aceasta operatiune este extrem de complicata neputand fi realizata pe cont propriu, fiind nevoie de asistenta de specialitate.

1 Shares
You May Also Like