flamingo_international

Flamingo incheie acord cu ING pentru restructurare financiara

0 Shares
0
0
0
flamingo_internationalRetailerul de produse electronice Flamingo International (FLA) a semnat un acord de principiu cu sucursala din Bucuresti a ING Bank, în vederea restructurarii datoriei, acesta fiind primul pas din planul de restructurare financiara, potrivit unui comunicat transmis de companie.

Astfel, cele doua companii au agreat liniile directoare ale restructurarii unui contract din anul 2001 în baza caruia Flamingo beneficiaza în prezent de o linie de finantare de aproximativ 17,5 milioane euro, urmând ca elementele de detaliu si implementarea concreta a restructurarii sa fie agreate în perioada imediat urmatoare.
“Acordul cu ING reprezinta unul dintre cei mai importanti pasi în depasirea crizei actuale. Succesul viitor al companiei depinde în foarte mare masura de contributia tuturor partenerilor de business, banci, furnizori sau proprietari de spatii comerciale.Avem în acest moment solutia depasirii crizei, dar realizarea acestui lucru reprezinta un efort comun al tuturor partilor implicate, care trebuie sa înteleaga ca numai printr-o abordare de tip win-win, marcata de concesii uneori semnificative din ambele parti, putem iesi câstigatori din aceasta perioada dificila”, au declarat reprezentantii Flamingo.
Actionarii Flamingo International au aprobat la mijlocul lunii august planul de recapitalizare suplimentara printr-o  emisiune de obligatiuni de 29 milioane lei (6,8 milioane euro), necesara pentru sustinerea activitatii în actualul context economic. În aceeasi adunare generala, actionarii au respins propunerea actionarului QVT Fund de dizolvare a companiei.
Sursa: business.Rol.ro
0 Shares
You May Also Like