Inchirieri auto rapide in Bucuresti

0 Shares
0
0
0

Apelarea la serviciul de inchirieri auto este o idee excelenta, mai ales daca sederea ta in capitala se intinde pe o perioada mai lunga. Fie ca esti in cautarea unui loc al tau prin vizitarea orasului, fie ca ai venit de la munca si trebuie sa lucrezi aici, in orice caz vei avea nevoie de o masina. Autoturismul este o necesitate in acest oras si iti va fi mult mai usor sa ajungi in locurile dorite. Inchirieri auto rapide in Bucuresti prin fmnrent.ro!

FMN Rent este o firma care se ocupa cu inchirierea autoturismelor in Bucuresti si Otopeni, astfel incat iti va fi mult mai simplu sa conduci daca vii la aeroport. Transportul cu propria masina intr-un alt oras este destul de obositor si iti va fi greu sa fii atent la traficul intens din Bucuresti. Avionul este cea mai buna solutie, asadar, ia-ti biletul de avion si fmnrent.ro vine la aeroport cu masina solicitata.

Inchirierea masinii de la FMN Rent presupune cateva conditii minime. Trebuie sa ai varsta minima de 21 de ani si minimum un an de la data obtinerii permisului aferent categoriei B. Documentele necesare includ un act de identitate valid, cat si permisul de conducere. Inainte de a solicita serviciul de inchirieri auto rapide in Bucuresti, asigura-te ca ai citit pe site-ul fmnrent.ro toate conditiile necesare!

Pentru a putea rezerva o masina este necesar sa completezi un formular online de pe site, sa trimiti un e-mail sau prin telefon. Solicitarea trebuie sa contina autoturismul dorit, perioada in care inchiriezi masina, locatia unde doresti sa o primesti si sa o predai, cat si numele complet al persoanei care face rezervarea. Dupa completarea acestor date vei primi o oferta, iar daca esti de acord cu ea va trebui sa confirmi acest lucru in termen de 48 de ore.

Serviciul de inchirieri auto este la indemana pentru toata lumea, iar masina nu trebuie neaparat condusa de persoana care face rezervarea. Spre exemplu, angajatorul poate face rezervarea si angajatul sa conduca masina. Conditia pentru acest aspect este ca numele celui care va conduce sa fie specificat in contract.

Dupa stabiliriea tuturor detaliilor, nu mai ramane decat sa ajungi in capitala si sa te bucuri de autoturismul solicitat! Pe toata perioada inchirierii masinii, reprezentantii FMN Rent iti vor fi alaturi, 24/7. In cazul unui accident rutier sau a defectarii masinii, ia legatura cu echipa si ei te vor indruma spre solutionarea situatiei.

Inainte de a-ti fi livrata masina, aceasta va fi curatata si verificata tehnic pentru a se asigura ca nu exista nicio problema. Masina trebuie predata in aceleasi conditii cum a fost primita, la locatia stabilita in contract. Unul dintre reprezentanti va veni in locul stabilit si va prelua masina.

Serviciul de inchirieri auto rapide in Bucuresti este foarte facil si usor prin fmnrent.ro. Nu ai nevoie de o intreaga documentatie, ci doar de actele de indentitate valida, varsta minima si depasirea perioadei de incepator.

0 Shares
You May Also Like