Interesat de un BMW X6 in leasing? Elite Cars Leasing are oferte

0 Shares
0
0
0

Inca de cand sunt mici baietii doresc sa se afle la volanul unui bolid cu multi cai putere. Acestia dezvolta o pasiune pentru aceste automobile inca de mici, de cand masinutele si machetele sunt asezate la loc de cinste in camera lor. Ajunsi la o anumita varsta, iau permisul si se pun pe cautat masina preferata. Dar iata ca de multe ori, visul nu se implineste pentru ca banii intervin in acest proces.

Se cunoaste faptul ca acei bolizi costa. Sunt necesare multe economii pentru a se ajunge la suma necesara. Dar cum ar fi sa poti cumpara un BMW X6 in leasing, avand rate avantajoase? Elite Cars Leasing este dealerul care iti pune la dispozitie o intreaga flota de masini, apartinand diferitelor marci, mai mult sau mai putin cunoscute. Dar mai multe despre acest proces afli in cele ce urmeaza.

  • Masina mult visata obtinuta prin buy back sau trade in

Stim cu totii ca in anul 2023, achizitia unei noi masini noi implica multe economii. Daca intr-adevar ne dorim o masina de lux, traim cu impresia ca trebuie sa strangem sume mari de bani, dar iata ca exista si variante mult mai eficiente. Buy back, trade in sau finantare directa prin intermediul ratelor, sunt doar cateva dintre optiunile care ne sunt puse la dispozitie de catre Elite Cars Leasing.

Acest dealer ofera garantie la cumpararea oricarei masini, indirect de gama acesteia. 1 an,

15.000 km cu posibilitatea prelungirii pana la 2 ani. In plus de asta, masinile sunt unele verificate, testate inainte de a fi puse in vanzare. Nu exista exceptii in ceea ce priveste functionalitatea masinii alese, asadar nu trebuie sa iti faci griji cu privire la acest aspect.

In pagina oficiala www.elite-cars-leasing.ro se pot afla mai multe detalii despre aceste proceduri. Totodata, daca sunt necesare informatii suplimentare se poate discuta cu un consilier care va raspunde cu placere la intrebarile adresate. Ai parte de un proces rapid, un proces menit sa-ti simplifice tie aceasta experienta.

  • BMW, un brand puternic recunoscut la nivel international

Se stie ca masinile din aceasta marca sunt unele puternice, unele care vin la pachet cu multi cai putere si cu un aspect exterior negresit. Linii curbate, design inovator care atrage priviri incolo si incoace, toate acestea sunt apreciate de catre cei care sunt fani infocati ai acestei marci.

Aspectul interior, de asemenea, este unul apreciat de soferii care s-au mai aflat la volanul unei astfel de masini. Chiar si pasagerii care s-au aflat pe bancheta din spate, pot confirma ca o masina ce poarta semnatura acestui brand este una next level. BMW este un brand puternic care ofera multe modele de masini, in functie de fiecare preferinta.

Elite Cars Leasing este dealerul ideal din cadrul caruia poti cumpara masina dorita, in functie de cerintele tale. Tesla, Audi, Mercedes Benz, Range Rover, acestea sunt doar cateva marci de masini pe care le poti lua in considerare la urmatoarea achizitie.

0 Shares
You May Also Like