La ce sa fiti atenti cand inchiriati o masina

0 Shares
0
0
0

Nu toata lumea are masina, insa acest lucru nu ar trebui vazut ca un handicap, mai ales ca sunt persoane carora le place sa circule cu mijloacele de transport in comun. Iubitorii mediului inconjurator vor incuraja mersul cu mijloacele de transport in comun.

De cele mai multe ori, cu aceste mijloace ajungi mult mai repede la serviciu sau acolo unde ai treaba decat daca ai avea masina personala. Sa nu uitam ca sunt si persoane care prefera sa mearga cu bicicleta pentru a evita aglomeratia din trafic.

In cazul in care aveti permis de conducere, insa nu aveti masina, pentgru urgente puteti inchiria una. In cazul in care doriti sa calatoriti dintr-un oras in altul sau dintr-o tara in alta, este mult mai confortabil sa va deplasati cu avionul dupa care sa inchiriati o masina care sa va ajute sa ajungeti acolo unde va doriti.

Tot ce trebuie sa faceti este sa apelati la o firma de inchirieri masini Cluj si treaba este ca si rezolvata. In felul acesta veti scapa de teama de a uza masina proprie ori de plata taxelor de autostrada. Imediat ce ati ajuns la destinatie puteti inchiria o masina chiar de la aeroport, iar in felul acesta puteti ajunge in orice punct al orasului va doriti.

Chiar daca masina nu va apartine, ci este a unei firme inchirieri masina Cluj, va veti simti foarte confortabil. Cand inchiriati o masina trebuie sa tineti cont de cateva detalii care pot face diferenta in cazul in care pe viitor s-ar ivi probleme ce nu au fost in plan.

In cazul in care in foaia de inchiriere este trecut un singur sofer, doar acesta va trebui sa conduca masina, deoarece, in cazul unui accident, daca va fi alt sofer decat cel trecut in foaie, va raspunde penal pentru fapta sa. De aceea, este indicat ca in foaie sa fie trecuti inca doi soferi pentru a va mai putea schimba in cazul in care va porniti la un drum mai lung. Fiti precaut pentru a nu va trezi cu surprize.

Verificati masina amanuntit

Din lipsa timpului sau chiar din comoditate, cei care doresc sa inchirieze o masina prefera sa nu se uite in amanunt la masina. Nici nu stiti ce zgarieturi poti descoperi sau nereguli ce nu v-au fost aduse la cunostinta de reprezentantul firmei de inchirieri masina Cluj.

Sa nu va uitati la eventualele defectiuni este o greseala foarte mare, deoarece la intorcere acestea vi se pot imputa. Un alt aspect de care trebuie sa tineti cont este sa cititi contractul cu atentie inainte de a-l semna. Este posibil sa va treziti ca ati semnat ceva la care nu v-ati fi asteptat sa se intample, iar reclamatiile ulterioare nu se vor lua in considerare.

0 Shares
You May Also Like