Motive pentru care BMW este cel mai bun

Motive pentru care BMW este cel mai bun

3 Shares
0
0
3

Auzim mereu aceeasi poveste. Sa nu ajungi vreodata sa ai nevoie de piese auto BMW pentru ca sunt scumpe. In realitate fiecare ban merita investit intr-un BMW. Mai jos va prezentam motive pentru care BMW este cea mai buna afacere.

Masinile sunt facute sa reziste

Cu un BMW,  poti face aproape orice, potri transporta cantitati uriase fara sa iti fie teama ca distrgi ceva. Spre deosebire de majoritatea modelelor de masa, aceste vehicule sunt facute sa reziste testului timpului.

BMW ofera siguranta fara precedent

Cand vine vorba de siguranta, proprietarii BMW se bucura de un sentiment suplimentar de securitate. Designerii  se straduiesc foarte mult sa se asigure ca modelele BMW sunt sigure, de la consolidarea cadrului la mai multe gadgeturi care ajuta soferii sa evite accidentele. In acest fel, va puteti simti increzatori pe drum.

Linistea interioara

Indiferent daca sunteti pasionat de Serie 3, Seria 5 sau Seria X, veti observa imediat ca interiorul este mai silentios decat in ​​cazul vehiculelor obisnuite. De obicei, ele au mai multa izolatie ascunsa aici si acolo, inclusiv o sticla mai buna. Asta inseamna ca nu veti fi deranjati de sunetele exterioare.

Scaune incredibile

Datorita modelelor superioare, scaunele BMW sunt proiectate pentru a se potrivi confortului din fotoliile voastre de acasa. Scaunele sunt chiar incalzite si ventilate.

Performanta sporita in timpul calatoriei

Daca cumparati un BMW, atunci veti fi in stare sa va deplasati, chiar daca conduceti masina in mod conservator. Multi pun un V-8  sau V-6 turbocompresor sub capota, ceea ce duce la mai multa putere si cuplu decat modelele medii. Manipularea si franarea sunt, de obicei, mai bune.

BMW Ultimate Service®

BMW vrea sa va ajute sa va pastrati BMW-ul in forma de varf din ziua 1, motiv pentru care exista BMW Ultimate Service®. Cand cumparati sau inchiriati un nou BMW, acesta include costuri de intretinere de pana la 4 ani sau 50.000 de mile, in functie de care dintre acestea survine mai intai.

Tehnologia avansata inclusa

Daca va place sa aveti tehnologia de varf la indemana, un BMW poate fi masina perfecta pentru dvs. BMW ConnectedDrive este o suita de servicii de siguranta, comoditate si informatie care adauga pacea mintii in viata de zi cu zi. In cadrul BMW ConnectDrive este BMW AssistTM, care utilizeaza tehnologii avansate pentru a va oferi o multitudine de servicii si raspuns imediat, ori de cate ori este necesar. Cu tehnonologia BMW veti descoperi ca viitorul este deja la voi in masina.

Aspectul superb

Sa fim cinstiti, vehiculele BMW inca arata foarte bine chiar daca sunt vechi. Ele dovedesc clasa, gustul si rafinamentul estetic intr-un mod regulat, ceea ce multe vehicule nu pot face.

Statutul

Un BMW simbolizeaza un statut de lux obtinut dupa ani de munca grea. De ce sa nu va aratati hotararea si sa aveti un vehicul care sa transmita asta despre voi?

Micile detalii va fac ziua

Cand designerii si inginerii lucreaza la vehiculele de zi cu zi, produc vehicule care se misca. BMW se imbunatateste in mod constant, adaugand totul de la controale ergonomice la ferestre care nu se vor inclina in nici un fel. BMW se straduieste sa fie cel mai bun. Si nu meritati tot ce e mai bun?

3 Shares
You May Also Like