Pariurile online – ce aspecte sa urmaresti pentru a obtine venituri constant?

0 Shares
0
0
0

Se cunoaste o evolutie constanta in ceea ce priveste majoritatea activitatilor pe care le practicam. In cazul pariurilor sportive, daca privim putin spre anii ce au trecut constatam ca cercurile pariorilor era unul restrans.

Alegerile erau limitate in ceea ceea ce privea alegerile, dar si si in privinta stilului sau a tehnicilor de a paria.

In prezent mediul online este accesibil publicului larg, iar acest lucru a permis extinderea caselor de pariuri in diverse platforme. Trebuie sa stii, ca fiecare site ce colaboreaza cu o gama vasta de case de pariuri renumite pe aceasta piata de profil prezinta o serie de avantaje.

Un punct de reper este Cota2.ro. Acestia colaboreaza cu Fortuna, Betano, Superbet, Betfair si altele.

Pariurile sportive cuprind arii vaste precum tenisul, baschetul, handabalul etc. Cu toate acestea, este cunoscuta pasiunea pentru meciurile de fotbal. Trebuie sa stii ca nu ponturi pariuri fotbal sunt la mare cautare.

In general, sporturile care implica formarea unei echipe vin la pachet si cu mai multe riscuri in ceea ce priveste pariurile.

Cota2.ro este o platforma ce cumuleaza ponturi diverse de la tipsteri recunoscuti, de la expertii redactiei sau de la experimentatii care au gasit cheia succesului in acest domeniu.

Cum sa castigi la pariurile sportive?

Un prim pont este valabil atat pentru veteranii in domeniu, cat si pentru incepatori si se refera la biletul zilei pariuri pentru fotbal sau alte sporturi.

Principiul pe care se mizeaza este faptul ca biletul zilei contine informatii cercetate in mod amanuntit de catre tipsteri. Strategiile pe care acestia le folosesc se identifica prin analizarea meciurilor anterioare si la modul in care s-au prezentat echipele care sunt puse pe un astfel de bilet.

Factorii care determina soarta unui joc sunt diversi. Aspectele pe care trebuie sa le iei in considerare atunci cand iti doresti sa pariezi se refera si la starea psihica si fizica a jucatorilor. Mai mult decat atat, trebuie sa verifici rezultatele din ultimele meciuri.

In cele ce urmeaza vor fi prezentate cateva aspecte pe care sa le urmaresti cand iti alegi meciurile de pe un bilet.

                *Starea fizica a jucatorilor – daca una dintre echipe a jucat recent in deplasare sau au trecut printr-un meci greu acest lucru se reflecta si in rezultatele urmatoare.

                *Meciuri in deplasare sau acasa – rezultatele sunt prognosticate diferit in acest sens. Este mai usor sa joci pe un teren cunoscut unde suporterii ofera toata sustinerea.

                *Prognoza meteo – conditiile in care se desfasoara un meci determina dexteritate si agilitatea miscarilor. Un teren umed impiedica intr-o oarecare masura alergarea sau manifestarea tuturor abilitatilor sportive.

Pariuri sportive = cote

Probabil iti este cunoscut termenul si ai observat ca pariurile sportive se invart in jurul acestora.  In afara de faptul ca acestea reprezinta un pont din umbra, acestea vin cu un plus de siguranta.

Cotele mari identifica mai multe sanse de castig, dar si o suma mai mica de bani. In cazul cotelor mici, veniturile sunt substantiale. Practic cotele reprezinta legatura dintre posibilul castig si miza pariata.

Chiar si pariorii experimentati aleg sa se orienteze dupa cotele propuse pentru fiecare bilet in parte. Bineinteles ca alegerea trebuie facuta dupa o documentare facuta cu simt de responsabilitate.

Cei de la Cota2.ro ofera raspunsuri intrebarilor frecvente si in plus au pe pagina principala categoria tutoriale dupa care te poti orienta.

0 Shares
You May Also Like