Piese-auto-din-dezmembrari-O-idee-buna-sau-nu

Piese auto din dezmembrari. O idee buna, sau nu?

0 Shares
0
0
0

Piese-auto-din-dezmembrari-O-idee-buna-sau-nuAtunci cand ai nevoie de piese auto pentru masina ta si bugetul nu te ajuta prea tare, una dintre optiuni este achizitia de piese auto din dezmembrari. Ideea nu este una foarte rea, insa de multe ori poate sa vina la pachet cu o serie de probleme. Vom incepe cu avantajele achizitiei de piese auto din dezmembrari.

De ce sa faci o astfel de achizitie?

In primul rand, pentru ca poti achizitiona piese originale la un pret foarte bun. In centrele de dezmembrari din Romania poti gasi piese de la masini din strainatate, cu o uzura foarte mica. Dat fiind faptul ca platesti mult mai putin pe ele fata de pretul pe care l-ai plati pe o piesa originala noua, merita sa incerci o astfel de solutie.

Un alt motiv pentru care merita sa incerci o astfel de piesa auto este faptul ca poti primi factura si garantie. Daca achizitionezi dintr-un centru de dezmembrari autorizat, ai toate avantajele.

Nu in ultimul rand, exista o varietate mare de piese in centrele de dezmembrari, asadar, ai toate sansele sa gasesti ceea ce te intereseaza.

De ce sa nu faci o astfel de achizitie?

Evident, piesele din dezmembrari pot veni si cu o serie de neplaceri. Indiferent cat de bune sunt, acestea au deja o uzura, asadar, nu vor avea o viata atat de lunga precum ti-ai dori sa aibe.

Din pacate, exista o multime de cazuri de achizitii total esuate, asadar, trebuie sa ai o atentie sporita asupra piesei pe care o cumperi. Daca in cazul pieselor noi, recomandam achizitia de piese auto online, in cazul celor din dezmembrari recomandam sa mergi intr-un magazin fizic.

Este bine sa eviti piese esentiale pentru siguranta cumparate din centrele de dezmembrari, cum ar fi placutele de frana, deoarece pot crea probleme. Da, daca ai de inlocuit un geam, o oglinda sau o piesa care nu contribuie la functionarea corecta a automobilului, dezmembrarile sunt o solutie foarte buna.

Daca trebuie sa achizitionezi piese importante insa, opteaza pentru piese auto noi, achizitionate din magazinele online sau din magazinele fizice. Este o investitie mai mare, intr-adevar, insa este o investitie care se amortizeaza in timp.

0 Shares
You May Also Like