Scapa de grija praduitorilor cu ajutorul gardului electric pentru animale, de la Super Farm Land

0 Shares
0
0
0

Daca ai o ferma si detii si animale domestice, atunci cu siguranta stii cat de important este sa ai un gard care sa imprejmuiasca locul in care acestea sunt lasate pe timpul zilei.

Insa clasicul gard nu mai este de actualitate. Tehnologia a avansat atat de mult incat pe piata si-au facut aparitia gardurile electrice. Dar hai sa vedem ce sunt acestea si ce rol au!

Gardul electric iti ofera siguranta sporita

Sa vorbim mai intai de rolul pe care il are gardul electric in cadrul unei ferme. In primul rand, acesta delimiteaza un anumit spatiu destinat animalelor si pasarilor pe care le detii. In al doilea rand, cu ajutorul acestuia ai siguranta ca animalele vor ramane in perimetrul alocat lor si nu le vei pierde.

De asemenea, o alta functie a gardului electric este de a tine la distanta praduitorii de animalele si pasarile tale. Nu poti sta sa le pazesti non-stop in timpul zilei. Insa gardul electric va face acest lucru pentru tine. Si nu doar animalele vor fi in siguranta, ci si bunurile pe care le detii.

Ce este gardul electric?

Acesta este, de fapt, un ansamblu de elemente ce, puse laolalta, formeaza un gard ce asigura protectia animalelor. Ca si elemente componente mentionam: plasa gard electric, generator de impulsuri, fir sau banda, baterie, izolatori, panouri solare, porti si panouri pentru pasuni.

Regasesti toate aceste articole in cadrul magazinului online Super Farm Land, pe langa alte accesorii ce iti pot fi de folos.

Mare atentie atunci cand le alegi! Tensiunea trebuie sa varieze in functie de grosimea blanii animalelor pe care urmeaza sa le protejezi. Spre exemplu, echipa Super Farm Land recomanda pentru animalele cu blana groasa o tensiune de minim 4000 volti.

In cadrul magazinului regasesti acum si set complet pentru gard electric impotriva ursilor. Acesta are rolul de a-i speria pe acestia in cazul in care incearca sa atenteze la animalele tale. In plus, Administratia Fondului de Mediu a anuntat ca va finanta instalarea de garduri electrice pentru case, stane si livezi datorita faptului ca ursii au inceput sa isi faca tot mai mult aparitia in zonele locuite.

Dar sa vedem si cum functioneaza un gard electric!

Gardul electric transmite constant impulsuri prin generatorul de impulsuri ce ii este atasat. La fiecare atingere a animalului sau chiar a omului, corpul are parte de socuri electrice. In acest fel, animalele vor retine faptul ca daca il ating, vor resimti acele senzatii si vor evita sa o faca.

Aceste socuri electrice nu vor face rau animalelor, insa le vor face sa resimta un disconfort pe care il vor evita pe viitor. In acest fel nu vor mai iesi din perimetrul alocat lor. Insa nici praduitorii din afara spatiului imprejmuit nu vor dori sa se reintoarca in cazul in care au parte de o experienta de acest gen.

Achizitioneaza toate cele necesare pentru a-ti realiza un gard electric de calitate, accesand site-ul oficial al magazinului online Super Farm Land.

0 Shares
You May Also Like