Sistemul de navigatie auto potrivit pentru experiente deosebite in trafic, de pe Buz.ro

0 Shares
0
0
0

Oricine apreciaza o calatorie lipsita de peripetii, in care toate merg in avantajul soferilor. Incepand de la functionarea propriu zisa a masinii si pana la sistemul de navigatie din dotare, e ideal sa elimini orice neajunsuri inainte de a porni la drum.

Mai ales atunci cand pleci intr-o aventura, dar nu numai, ci in orice context, eficienta unui sistem de navigatie profesional este dovedita. Cu atat vor fi mai placute experientele in continuare cu cat alegerea ta vizeaza un produs de o calitate inalta, care inglobeaza functii moderne, practice si intuitive.

Un model de interes este un casetofon cu navigatie performant,  care inglobeaza mai multe functii, cel de 7 inch. Regasesti mai jos o prezentare a aceastuia.

Sistemul de navigatie care iti va imbunatati experientele in trafic

Vine cu marele avantaj ca este compatibil cu aproape orice aplicatie Android, avand sistemul de operare Android 8.1 GO. Deci permite instalarea aplicatiilor preferate.

Vine sub un design modern, practic si interesant. Are ecran tactil HD de 7 inch. Tastele sunt de asemenea tactile, suficient de sensibile pentru ca fiecare comanda sa fie imediat inregistrata si efectuata.

Inglobeaza functia bluetooth in versiunea 4, pentru apel si muzica. Vine cu Hands Free, deci e ideal daca vrei sa lansezi sau sa preiei apeluri, respectiv sa pui o anumita melodie din telefon.

Ceea ce te intereseaza in mod deosebit, navigarea GPS este avantajata de faptul ca sistemul vine cu suporti de prindere din metal. Poti fie sa descarci aplicatia GPS online, fie sa iei sursa de harta online de la cei care le ofera, respectiv daca vrei sa folosesti navigatia prin statelit.

Sistemul vine cu tuner radio, deci poti cauta canal la radio in functie de zona in care te afli. Te poti bucura de un sunet de calitate, redat de un sistem profesional, ca acest mp5 player audio. Poti schimba traseul dupa cum iti indica GSP-ul ascultand in acelasi timp melodiile preferate.

Ai posibilitatea sa il conectezi si la Wi-Fi. Viteza de navigare este super rapida, deci ai parte de performante crescute. Consumul de energie este unul rezonabil.

Navigatia se realizeaza prin Mirror Link, deci practic iti permite sa iti conectezi telefonul la player si sa il controlezi prin el. Poti urmari si clip-uri video. Cool, nu?

Playerul a fost conceput in asa fel incat sa iti permita sa il controlezi si direct din comenzile din volan. Poate pentru tine e mai practic asa.

Afla si alte informatii de interes pentru tine despre astfel de navigatoare auto de pe buz.ro. Orice te intereseaza legat de partea tehnica, memoria interna a acestuia, puterea, modul de alimentare, limbile in care poate afisa ecranul, dar si cu privire la partea de design afli din magazinul online mentionat.

Cat despre pret, eu spun ca este chiar rezonabil, data fiind calitatea si functiile pe care navigatorul le inglobeaza. Poti sa il pui in balanta cu avantajele si functiile pe care le prezinta pentru a decide cat e de potrivit. Il poti comanda rapid si simplu de pe buz.ro.

0 Shares
You May Also Like