bwin-sponsor-manchester-united

Siteul de pariuri sportive Bwin este Partener Manchester UNited

0 Shares
0
0
0

bwin-sponsor-manchester-unitedCel mai important site de pariuri sportive din lume Bwin.com este incepand de astazi partener oficial al clubului de fotbal englez Mancheste United.

Aceasta forma de colaborare a fost parafata la sediul clubului , pe stadionul Old Trafford cu participarea managerului Sir Alex Fergusson, dar si in prezenta unor fotbalisti celebri ai echipei Manchester United : Rio Ferdinand, internationalul srab Nemanja Vidic si a super vedetei Wayne Rooney.

Se stie ca siteul bwin.com are deja parafat un astfel de parteneriat si cu clubul spaniol Real Madrid. Beneficiul vine in special pentru fanii echipei, membri pe siteul bwin care au sansa de a castiga bilete la toate meciurile de campionat disputate de catre echipa engleza pe teren propriu.

Întelegerea este valabila pe o perioada de trei ani si va creste notorietatea siteului bwin.com atât în Anglia, cât si în restul lumii, întarindu-i pozitia de cel mai important brand de pariuri sportive al Europei.

Pachetul de promovare si sponsorizare implica integrarea platformei de pariuri bwin pe siteul oficial al clubului Manchester United, aparitia de aplicatii comune in mediul virtual, promovarea brandului pe stadionul echipei si multe alte drepturi de marketing.

Bwin sarbatoreste acest nou parteneriat oferind doua abonamente pentru intregul sezon al Diavolilor Rosii dar si multe alte premii de consilare cum ar fi tricouri cu semnaturile jucatorilor si bilete la alte meciuri, plus cateva pariuri gratuite pentru fanii lui United.

Daca vrei sa participi la promotie trebuie sa ai cont activ pe bwin.com si sa pariez cel putin 5 euro pe un meci al lui Manchester United in perioada 16-22 august 2012. Mai multe detalii gasiti aici : http://www.bwin.com/manutd

“Manchester United este unul dintre cele mai mari nume din sportul mondial, cu sute de milioane de fani în întreaga lume. Împartasim pasiunea lor pentru fotbal, iar strategia noastra de dezvoltare a fost întotdeauna bazata pe acest fenomen. În calitate de lider al pariurilor sportive în Europa, bwin considera fotbalul esential pentru succesul sau pe termen lung.” a declarat Norbert Teufelberger, Co-CEO bwin.party, companie care detine brandul bwin.

Directorul Comercial al lui Manchester United, Richard Arnold, a completat “bwin are o reputatie excelenta pe piata de gaming online din Europa, iar clubul Manchester United este bucuros sa aduca un asemenea model nu numai celor 75.000 de fani care viziteaza saptamânal stadionul Old Trafford, dar si imensei noastre audiente globale. La fel ca Manchester United, bwin este lider în domeniul sau. Compania ofera o experienta de betting îmbunatatita cu un continut interactiv, utilizând cele mai noi tehnologii si aducând noi produse pe piata din Marea Britanie. Din aceste motive, dar si luând în calcul cunotintele companiei despre fotbal, am ales sa ne alaturam celor de la bwin si ne asteptam la un parteneriat de succes.”

In domeniul pariurilor online este important sa fii la curent tot timpul cu rezultate live scoruri, asa ca va dorim succes.

 

0 Shares
You May Also Like