Tot ce ai nevoie pentru porumbeii tai de la Produse Columbofile

0 Shares
0
0
0

Nu toata lumea cunoaste faptul ca exista sportul columbofil si ca porumbeii sunt antrenati pentru concursuri speciale. In Romania cel putin nu este atat de cunoscut acest sport, insa sunt columbofili care isi dedica timpul acestor pasari.

Fiecare crescator are un spatiu special amenajat unde isi tine porumbeii, creandu-le conditiile necesare pentru a fi cat mai sanatosi si mai apti pentru fiecare sezon in care se tin concursurile.

Mai mult decat atat, fiecare porumbel trebuie diferentiat unul fata de celalalt, de aceea fiecare poarta un inel pe picior toata viata. Inelele sunt inscriptionate cu anul nasterii, un numar matricol de 7 cifre si tara de unde fac parte porumbeii, omologate de altfel de  federatia columbofila. Practic, il putem numi un buletin al porumbelului care este foarte important pentru fiecare concurs.

Desigur, inca de cand sunt mici, porumbeii sunt lasati liberi sa zboare pe langa crescatorie si asta pentru a se obisnui si a cunoaste zona. Dupa fiecare zbor acesta se va intoarce in boxa lui. Dupa ce acesta se maturizeaza, poate fi dus la antrenamente pentru concursuri, sa inceapa sa zboare impreuna cu alti porumbei pe diferite distante, fiind cronometrat pe tot parcursul zborului.

Porumbeii columbofili au nevoie de o ingrijire speciala

Toate aceste concursuri vor putea fi castigate doar daca porumbeii sunt in stare optima, energici, hraniti si cu o stare de sanatate foarte buna. Toti columbofilii au nevoie de produse columbofile specifice, fara de care porumbeii nu ar putea ajunge la performanta dorita.

Conteaza de asemenea foarte mult si conditiile in care sunt tinuti, ce hrana li se administreaza, dar si ce tratamente. De retinut faptul ca aceste pasari se imbolnavesc destul de repede si sunt predispuse la multe boli, unele dintre acestea fiind letale.

Insa unele persoane se nasc practic cu dragostea pentru porumbei, astfel ca se documenteaza in permanenta si fac tot posibilul pentru ca aceste pasari sa traiasca intr-un mediu cat mai potrivit pentru ei. Astfel ca stiu de la inceput de ce vitamine si minerale au nevoie, ce vaccinuri trebuie sa le faca, ce tip de hrana trebuie sa le administreze si asa mai departe.

Magazinul Produse Columbofile, partener de incredere pentru toti columbofilii

Produse Columbofile este un magazin online dedicat in totalitate acestei nise. Gasim aici o gama foarte larga de produse si accesorii pentru porumbei, toate fiind de o calitate ireprosabila.

Si asta pentru ca in cadrul magazinului exista o echipa la fel de dedicata acestor pasari, avand experienta in domeniu si stiu ce sa recomande tuturor clientilor. Produse Columbofile este un aliat de incredere si de drum lung pentru toti columbofilii. Poti sa vezi mai multe aici.

Gama larga de produse, dar si sfaturi pentru toti columbofilii

Toti columbofilii vor gasi aici o echipa gata sa le raspunda la orice intrebare, sa le recomande produsele si accesoriile potrivite pentru porumbeii voiajori. Gasim in acest magazin produse de la branduri renumite pe aceasta nisa, produse care sunt alese in functie de sezon si varsta.

Pentru mai multe detalii despre acest sport,  dar si despre produsele de aici, accesati pagina produsecolumbofile.ro.

0 Shares