Un botez reusit cu ursitoarele potrivite

0 Shares
0
0
0

Conform traditiei, se spune ca nasii ar trebui sa se ocupe de aducerea ursitoarelor la botezul finului pentru ca ele sa ii sorteasca un viitor stralucit. Soaptele magice ale lor vor fi auzite de catre cel mic si il vor duce numai catre bine.

De foarte multi ani se pastreaza aceasta traditie a ursitoarelor, care pot face o astfel de petrecere extrem de emotionanta si totodata de distractiva. Textele personalizate si intregul spectacol pot atrage atentia atat a parintilor, cat si a copiilor si a restului invitatiilor din sala. Poti obtine un botez reusit cu ursitoarele potrivite, apeland la serviciile de la Paradisul Personajelor!

Momentul ursitoarelor este unul special al unei astfel de seri. Textul bine scris si cu blandete transpus la microfon va impresiona pe toata lumea. Cuvintele folosite si exprimarile utilizate au ca scop sortirea unui viitor grandios al micutului sau a micutei botezat/e.

Ursitoarele pentru botez sunt cu adevarat un moment incantator, care are capacitatea de a sensibiliza toti invitatii si totodata de a-i mentine ocupati pe cei mici. Daca vrei sa te bucuri de o astfel de atmosfera in cadrul botezului copilului tau, la Paradisul Personajelor vei gasi solutia!

Firma se ocupa cu asigurarea tuturor recuzitelor pentru ca ursitoarele sa fie pregatite in orice moment. Traditionale sau clasice, cu siguranta vei alege ceva inspirat pentru aceasta petrecere. Nasii impreuna cu parintii au parte de preturi reduse pentru acest aspect al petrecerii, o calitate superioara a serviciilor si de personal cu experienta in acest domeniu. Pe site ai la dispozitie toate detaliile despre fiecare pachet in parte, atat in materie de ursitoare, cat si pentru alte petreceri.

Totul se prezinta intr-o maniera artistica!

Textul, aspectul ursitoarelor si intregul moment sunt prezentate intr-o maniera artistica si plina de emotie. Spectacolul unic al serii are in vedere 3 ursitoare bune si zana cea rea cu un text comic, ce pregatesc vorbe ritmate despre micutul botezat si despre parintii acestuia. Invitatii se aduna pentru a vedea intregul moment, fiind un punct culminant al serii.

Daca iti doresti sa alegi un pachet mai mare pentru petrecerea micutului, pachetul Gold Plus la ursitoare cuprinde si un animator, care timp de 5 ore va bucura fiecare invitat, fie el parinte, adult sau copil. Va puteti bucura impreuna de un moment de exceptie, de emotii intense, dar nu in ultimul rand de o intreaga petrecere minunata alaturi de toate persoanele dragi alaturi. Pentru a descoperi mai multe despre acest serviciu, vezi aici ce iti mai ofera Paradisul Personajelor.

Surprize extra pentru orice tip de petrecere

Ursitoarele nu sunt singurul serviciu pe care il poti solicita in cadrul acestei firme. Sunt disponibile momente precum programul de karaoke pentru copii, tricouri personalizate, aranjamente de baloane, masina de bule, masina cu vata de zahar, baloane jumbo, ateliere de creatie sau crazy hair.

Toate acestea au ca menire transformarea evenimentului tau intr-unul deosebit, unde fiecare invitat are parte de divertisment alaturi de copilul sau.

0 Shares
You May Also Like