3-lucruri-pe-care-le-vezi-zilnic-create-de-un-cutter-plotter

3 lucruri pe care le vezi zilnic create de un cutter plotter

0 Shares
0
0
0
3-lucruri-pe-care-le-vezi-zilnic-create-de-un-cutter-plotterProbabil nu esti familiarizat cu denumirea de „cutter plotter” si nu stii cum functioneaza acest dispozitiv. Insa, cu siguranta te folosesti zilnic de multe obiecte din jurul tau create tocmai de aceste echipamente specializate.
Asa cum exista diverse modele in orice domeniu in functie de specificatii, regula se aplica si in cazul cutter plotter-elor. Daca iti propui sa achizitionezi un astfel de echipament, vei observa ca ele difera in functie de marime, accesorii, dar si tipurile de materiale pe care le foloseste.

Asadar, cutter plotter-ul este un echipament ce se foloseste, cu precadere, in industria productiei publicitare si nu numai ca printeaza pe diferite materiale (hartie, autocolant, folie) dar si decupeaza dupa contur imagini create vectorial in programe speciale. Prin urmare, acum ca ai aflat cu ce se ocupa acest dispozitiv iata trei lucruri pe care le vezi zilnic si nu stiai ca sunt create de acesta:

1. Stickerele

De diferite dimensiuni, colorate si cu destinatii diverse, stickerele ne fac viata mai colorata si sunt binevenite oricand. Fie ca primim cadou un sticker si il lipim pe agenda sau laptopul nostru, fie ca ne decoram camera cu un autocolant de perete, toate stickerele sunt create cu ajutorul unui cutter plotter.
2. Usile sau vitrinele de sticla sablate
Cu siguranta ai observat ca in sediile companiilor sticlele din usi sunt partial sau total mate pentru a restrictiona vizibilitatea. Ei bine, peste sticla propriu-zisa este lipita o folie decupata tot cu ajutorul unui cutter plotter, care da impresia de sticla mata.
3. Panourile publicitare
Traim in secolul imaginii, iar campaniile de publicitate mizeaza inca mult si pe partea de outdoor. Toate bannerele pe care le vedem amplasate in spatiile cu trafic intens, panourile publicitare, dar si acele autocolante lipite pe gresia din complexele comerciale sunt alte lucruri pe care le vezi zilnic si nu stiai modul de producere.
Daca vrei sa descoperi mai multe tipuri de cutter plottere, cei de la Pin.ro te asteapta cu descrieri complete ale echipamentelor privind beneficiile acestora, compatibilitatile, dar si materialele pe care le poti crea cu ajutorul lor.
0 Shares
You May Also Like