3 motive care iti spun daca esti dependent de promotii

0 Shares
0
0
0

3-motive-care-iti-spun-daca-esti-dependent-de-promotiiCuvantul promotii ne sare in ochi mereu cand suntem la cumparaturi, cand ne uitam la televizor si apare o reclama, e parca un semnal de avertizare pentru creierul nostru ca ceva care merita, adica cu un pret redus sau cu un anumit bonus, e disponibil, un produs care poate ne ajuta sau poate nu, dar e la promotie, deci castigam ceva daca il lua.

Cati dintre noi nu am cumparat cate un obiect, electrocasnic, un stick USB, niste ciocolata, doar pentru ca era la promotie. Acel sentiment ca daca e promotie castigam ceva e motivul principal pentru care promotiile functioneaza.

In majoritatea cazurilor chiar castigam ceva, cumparam un produs redus, dar nu mereu.

In orice caz, promotii gasim peste tot, in Cluj am gasit promotii de la magazinul de la coltul blocului, pana la Selgros. Desi poti castiga multe cumparand produse aflate la promotie, poti pierde multe daca esti dependent de promotii.

– daca intri intr-un magazin pentru a face cumparaturi, dar te indrepti mereu spre semnul cel mai apropiat cu “promotie” chiar daca produsele de acolo nu sunt pe lista de cumparaturi.
– daca ajungi de la cautat muzica pe internet la rubrica de promotii de pe un site, fara sa stii sigur cum ai ajuns acolo.
– daca promotie si castig pentru tine sunt cuvinte sinonime, ai mereu impresia ca daca cumperi un produs aflat la promotie, iti pui singur bani in buzunar .

Promotiile si reducerile sunt mijloace legitime de marketing, insa e usor sa te pierzi in ele, sa te lasi mereu atras de orice promotie, de fiecare reducere, insa trebuie sa retii ca singurul mod in care castigi ceva cumparand un produs aflat la promotie este daca chiar ai nevoie de acel rpodus.

Selgros Cluj Napoca
Produse alimentare si nealimentare
Calea Someseni nr.8 Cluj Napoca,
400388 , RO
Tel: 0264 503 000
Fax 0264 503 199

0 Shares
You May Also Like