5-motive-ca-sa-iti-instalezi-un-sistem-de-alarma

5 motive ca sa iti instalezi un sistem de alarma

0 Shares
0
0
0

5-motive-ca-sa-iti-instalezi-un-sistem-de-alarmaUn sistem de alarma iti ofera mai multe beneficii, pentru tine si familia ta. Reprezinta o investitie care isi castiga “existenta” prin mai multe moduri. Vezi aici mai multe modele de sisteme de alarma.

1.    In primul rand sistemul de alarma iti protejeaza familia si casa de intrusi; acesta este si principalul motiv pentru care multi oameni isi instaleaza un astfel de sistem.

Sistemul de alarma este o bariera vizibila (stiti semnele cu aceasta casa este protejata de…) pentru intrusi, pentru ca o casa protejata astfel este putin accesibila, iar sansele sa fii prins cresc enorm de mult. Alarma protejeaza prin preventie si prin panica ce o creeaza in momentul in care este declansata.

2.    Desi cand spui sistem de alarma te gandesti imediat la intrusi si sunete puternice, exista si sisteme de alarma care te protejeaza de un inamic si mai distructiv: focul. Sistemele de alarma semnalizeaza cand este fum in casa, foc sau cand temperaturile cresc la un anumit nivel riscant.

Sistemul de alarma este format din mai multe obiecte, centrala de alarma, diferiti detectori, sirene, butone de alarma etc. In caz de incendiu timpul este esential, iar sistemul de alarma iti ofera acele cateva minute de atentie care conteaza.

3.    Sunt sigur ca ai in casa mai multe bunuri valoaroase, nu doar valoroase din punct de vedere momenta, dar si amintiri sub forma de obiecte, cadouri, imagini si altele. Toate au valoare pentru tine si ai suferi daca nu le-ai mai avea, atat financiar cat si emotional.

Daca locuinta noastra este sparta ne simtim violati, spatiul nostru intim a fost incalcat, insa si bunurile noastre cele mai importante dispar. Acasa nu mai este acasa si tot ce avea valoare pentru tine, ce ai adunat de-a lungul timpului a disparut.

4.    Un motiv important ca sa iti instalezi un sistem de alarma, unul care nu poate fi cuantificat atat de usor – linistea sufleteasca. Prezenta unui sistem de alarma iti ofera liniste, linistea de a stii ca locuinta ta este protejata de mai multe scenarii nefaste.

Fie ca locuinta ta ramane goala majoritatea zilei, fie ca raman copii singuri mai mult timp, un sistem de alarma inseamna siguranta pentru ei si pentru tine.

5.    Ultimul motiv, dar nu cel mai putin important este importanta sistemului de alarma cand vine vorba de asigurare. Un sistem de alarma etse o investitie care aduce ceva in plus casei tale, lucru ce scade pretul asigurarii.

Ia in considerare cele 5 motive de mai sus si vezi oferta la sisteme de alarma de la Ordis.

0 Shares
You May Also Like