9 jocuri pe care trebuie sa le ai pe iPhone-ul tau

0 Shares
0
0
0

Se intampla, uneor9-jocuri-pe-care-trebuie-sa-le-ai-pe-iPhoneul-taui, sa scapam telefonul si sa producem daune serioase ecranului. Intr-un astfel de caz, cea mai buna solutie este sa realizam o inlocuire display iPhone.

O astfel de inlocuire display iPhone poate fi realizata de catre specialistii de la unul dintre cele mai bune service-uri gsm online, www.servicegsm.ro. 

Iata lista jocurilor pe care trebuie sa le incercam daca avem iPhone.


Cross Road

Cross Road reprezinta un joc pentru iOS, usor, dar captivant, in care trebuie sa ajutati o pasare sa traverseze o autostrada foarte aglomerata. Chiar daca au existat jocuri similare si inainte, diferenta in acest joc este reprezentata de faptul ca autostrada este infinita. Jocul poate fi descarcat gratuit.

Hitman Go

Hitman Go este jocul oficial pentru mobil al francizei Hitman. Acesta este un joc de strategie turn-based. Veti naviga strategic spatii fixate pe o grila pentru a evita inamicii si pentru a ajunge la tinta. Jocul poate fi descarcat pentru 0.99 $.

Tiny Wings

Tiny Wings este un joc foarte amuzant pentru iOS, in care trebuie sa ajutati o pasare sa zboare prin munti, profitand de panta pentru a obtine altitudine. Este destul de captivant si suporta Game Center, astfel incat puteti compara scorul dumneavoastra cu cel al prietenilor. Tiny Wings poate fi descarcat pentru 0.99 $.

Limbo

Limbo reprezinta un joc 2D de tip sidescroller, in care trebuie sa ghidati un personaj prin locuri extrem de periculoase in cautarea surorii sale. Pentru a progresa in acest joc de tip „puzzle”, trebuie sa folositi o strategie de tip „trial and death”, ceea ce presupune a muri de mai multe ori inainte de a descoperi o solutie. Jocul poate fi descarcat pentru 4.99 dolari.

Dots and TwoDots

Dots and TwoDots reprezinta jocuri puzzle foarte simple si in acelasi timp captivante create de catre cei de la BetaWorks. Aveti pe ecran o retea de puncte, in culori variate, si trebuie sa le uniti pentru a le face sa dispara. Cu cat uniti mai multe puncte cu atat realizati un scor mai mare. Jocul poate fi descarcat gratuit.

Mincraft Pocket Edition

Mincraft Pocket Edition va permite sa jucati popularul joc online, in care construiti diverse lucruri folosind blocuri, acum direct de pe iPhone. Jocul poate fi descarcat pentru 6.99 $.

Infinity Blade 3

Acest joc reprezinta unul dintre cele mai populare titluri pentru iOS, ajuns acum la a treia editie. Aici, jucati rolul unui razboinic care trebuie sa razbata cu ajutorul sabiei. Jocul este binecunoscut pentru grafica sa excelenta si pentru ca foloseste cea mai recenta tehnologie de pe iPhone pentru a imbunatati gameplay-ul. Jocul poate fi descarcat pentru 0.99 $.

Temple Run 2

Temple Run 2 este continuarea la popularul joc cu acelasi nume, in care personajul trebuie sa alerge intr-un templu, sa evite obstacole si animale pe tot parcursul drumului. Temple Run 2 este disponibil gratuit.

Dumbs Ways to Die

Dumbs Ways to Die reprezinta o modalitate extrem de amuzanta de a lua viata unor personaje adorabile sau de a le salva viata din incendii si alte situatii asemanatoare.

0 Shares
You May Also Like