Albirea-dintilor-siguranta-si-efecte

Albirea dintilor – siguranta si efecte

0 Shares
0
0
0
Albirea-dintilor-siguranta-si-efecteProcesul de albire a dintilor a devenit in timp, unul extrem de sigur, daca este executat de catre un specialist, in speta medicul tau stomatolog.
Dar si produsele sau kit-urile pentru albire, pe care le poti aplica acasa si-au imbunatatit formulele si sunt acum mult mai usor si mai sigur de folosit. Pentru benzi Crest de cea mai buna calitate, intra pe SmileBright.ro.
Cat m-ar costa un tratament de albire a dintilor?
Preturile pentru tratamentele de albire a dintilor pot varia foarte mult, pentru ca si tipurile de tratament sunt diferite. Cea mai rapida metoda de albire, aplicata de catre un medic stomatolog specialist, poate costa intre 200 si 700 de dolari.

Mult mai ieftin decat atat, ar fi sa va cumparati propriul kit de albire a dintilor fie de la dentistul personal, fie de la un magazin care vinde astfel de kit-uri. Preturile minime pentru acestea sunt intre 100 si 500 de dolari.
Puteti gasi si kituri mult mai ieftine, care pornesc de la 10-15 dolari si acestea fiind destul de eficiente, dar pe care va trebui sa le utilizati pe o perioada mai lunga, pentru a putea vedea efectele de albire.
Cum pot fi sigur ca dintii mei pot trece printr-un proces de albire?
Pentru a te asigura ca dintii tai pot trece fara probleme printr-un proces de albire, trebuie sa-ti vizitezi intai medicul dentist.
Acesta iti va analiza dantura si va decide ce fel de proces de albire ti se potriveste, cata concentratie trebuie sa aiba solutia de albire, cate sedinte ar fi necesare pentru ca tu sa ajungi la rezultatele dorite, etc.
Aproape toti oamenii pot beneficia de sedintele de albire a dintilor, cu exceptia acelora care fac deja un tratament dentar sau care au alergie la substantele folosite in albire. Cu toate astea, numarul acestor persoane este foarte mic, raportat la majoritatea populatiei.
In acelasi timp, trebuie sa stii ca gingiile si dintii tai pot deveni mai sensibili, dupa efectuarea unui proces de albire extins. Persoanele care vor fi afectate de aceasta sensibilitate in mod particular, sunt:
Cele care au probleme la nivelul gingiei (gingivita)
Persoanele tinere, ale caror dinti nu sunt dezvoltati complet, iar stratul dentinal este mai subtire si mai poros.
Persoanele care au pierdut foarte mult smalt dentar, avand dentina expusa pe suprafete mari ale dintelui.
Cat timp vor dura rezultatele proceselor de albire?
Albirea dentara, fie ea profesionala sau efectuata cu ajutorul unui kit de albire din comert, nu este din pacate un proces permanent sau daca vreti, o solutie permanenta de albire.
Acest tratament trebuie repetat in general 1 data sau de 2 ori pe an, in functie de gradul de albire pe care vreti sa-l mentineti, pentru dintii dumneavoastra.
Daca mancati produse care pot afecta culoarea dintilor, atunci va trebui sa reveniti mai des la cabinet. Daca nu, probabil ca 1 data sau de 2 ori pe an este suficient. In acelasi timp, puteti combina albirea profesionala de la cabinetul medicului stomatolog, cu produsele de albire pentru acasa.
0 Shares
You May Also Like