Alegerea-accesoriilor-pentru-smartphone

Alegerea accesoriilor pentru smartphone

0 Shares
0
0
0

Alegerea-accesoriilor-pentru-smartphoneIn momentul in care iti cumperi un telefon mobil inteligent, trebuie neaparat sa iti cumperi si accesorii de protectie pentru acesta, pentru ca in caz contrar, exista foarte mari sanse ca dispozitivul sa se defecteze destul de repede, daca il vei scapa pe jos.

Asadar, indiferent de numele producatorului de la care alegi sa iti cumperi un dispozitiv, si indiferent de modelul pentru care ai optat, acesta trebuie sa fie primul lucru pe care il faci, atunci cand deja ti-ai ales telefonul.

Ei bine, din aceasta categorie a accesoriilor de protectie pentru telefoane fac parte foliile de protectie transparente, geamurile protectoare ale display-ului din stica, dar si husele.

Husele au rolul de a proteja telefonul in toatalitate, pe cand o folie transparenta de protectie, sau un geam protector de sticla, iti vor proteja doar ecranul dispozitivului. Asadar, cel mai bine ar fi sa iti indrepti atentia asupra unei huse neaparat, iar mai poi asupra unei folii transparente sau a unui geam protector de sticla.

Cel mai bine ar fi insa in aceasta situatie sa alegi geamul de sticla, pentru ca este mult mai util. Daca de exemplu folia nu ofera protectie in caz de impact, ci doar protejeaza ecranul de murdarire si de praf sau de zgarieturi, geamul de protectie din sticla, poate sa protejeze foarte bine si in caz de impact.

Deci, cea mai buna alegere pe care ai putea sa o faci, ar fi sa iti indrepti atentia spre o husa anume confectionata pentru telefonul tau. Daca de exemplu, tocmai ai optat pentru un model iPhone, atunci va trebui sa cauti un model din categoria huse iPhone, iar mai apoi, sa cauti si un geam de protectie din sticla.

In ceea ce priveste geamul de sticla pentru ecran, se pare ca nu ai prea multe variante de alegere, pentru ca acestea sunt anume concepute pentru fiecare marca si model de telefon in parte, pe cand in cazul huselor, situatia se schimba.

Aici, iti poti alege huse anume pentru modelul tau de telefon, sau poti sa optezi si pentru huse universale, iar in functie de preferinte si de ceea ce vei gasi pe stoc la magazin, iti vei alege accesoriul dorit.

O husa universala, nu ar fi o alegere foarte rea, asta in cazul in care ai de gand sa optezi pentru un astfel de accesoriu, insa foarte multi utilizatori considera ca o astfel de husa este oarecum incomoda, pentru ca ii pune in situatia de a scoate telefonul afara, de fiecare data cand acesta suna.

Sunt insa utilizatori care nu ar cheltui multi bani pentru a cumpara un astfel de accesoriu, iar din acest motiv isi indreapta atentia asupra acestor modele de huse.

In cazul in care vrei un model de husa anume creat pentru marca si modelul de telefon pentru care ai optat, atunci vei putea sa gasesti mai multe modele.

Cele mai populare astfel de accesorii sunt cele care se aseamana cu o coperta de carte, insa si husele de tip carcasa, din silicon, sunt foarte apreciate de catre utilizatori.

0 Shares
You May Also Like