Alerta critica in judetul Botosani! Afla din botosaneanul.ro ce le-a interzis DSP-ul cetatenilor

0 Shares
0
0
0

Stirile din presa sunt cele care ne informeaza in fiecare zi despre ce se intampla in judetul sau localitatea respectiva. Trusturile de presa se impart in mai multe categorii respectiv cele locale, regionale si nationale.

De obicei presa locala este citita de cetatenii din respectivul judet. Au nevoie sa fie informati zilnic despre ce se intampla in zona, ce lucruri noi apar si asa mai departe. Presa are datoria de a pune la curent cititorii cu astfel de informatii, pentru ca oamenii au nevoie sa afle stirile. Nu pot afla noile reglementari, legi sau noile functii din politica sau institutii publice decat din declaratiile de presa.

Spre exemplu, din trustul de presa botosaneanul.ro aflam ca judetul Botosani este in alerta, iar sanatatea oamenilor poate fi pusa in pericol.

“ALERTA! Mii de botosaneni au INTERZIS de la DSP sa bea apa: Vrem sa preintampinam aparitia unei epidemii”

Un titlu care a atras atentia multor botosaneni si care a trebuit sa ia masuri de urgenta. Anuntul a fost facut in cadrul unei conferinte de presa de catre prefectul judetului si reprezentantii DSP.

Concret, 5 unitati administrativ – teritoriale sunt in pericol de aparitia unei epidemii. Si asta pentru ca in urma analizelor de laborator s-a constatat faptul ca apa nu este potabila pentru locuitori, astfel ca s-a interzis consumul de apa.

Cauzele acestor probleme au fost determinate de precipitatiile abundente care au avut loc in ultima perioada, iar panza freatica a fost contaminata. Doar ca nu doar acest aspect a impins la interzicerea consumului de apa.

Lipsa sistemelor moderne si fiabile de eliminare a substantelor toxice, cat si nefunctionarea la parametri normali a statiilor de tratare au dus la contaminarea apei. Mai multe detalii despre acest subiect, cat despre solutiile pe care le-a gasit sistemul de conducere le poti afla din botosaneanul.ro.

Este doar una dintre stirile pe care le prezinta acest trust. Sunt la curent in permanenta cu toate evenimentele din judet, pentru a le putea redacta intr-un timp scurt in asa fel incat cetatenii sa afle despre acestea. Rubricile de subiecte de interes sunt foarte vaste si toate articolele, incepand de la titlu, fotografii si video-uri reprezentative pana la subiectul redactat sunt conform standardelor de calitate.

Esti din acest judet si vrei sa fii la curent cu stiri de Botosani de calitate? Citeste Botosaneanul.

0 Shares
You May Also Like