Apple-este-dat-in-judecata-de-utilizatorii-de-iPhone-4s

Apple este dat in judecata de utilizatorii de iPhone 4s

0 Shares
0
0
0

Apple-este-dat-in-judecata-de-utilizatorii-de-iPhone-4sCu toate ca Apple este unul dintre cei mai apreciati producatori de dispozitive mobile, exista si utilizatori nemultumiti. Printre clientii nemultumiti de dispozitivele Apple se afla cei care au folosit iPhone 4S, potrivit informatiilor oferite de Apple Insider.

Desi exista nemultumiri, Apple ramane preferatul iubitorilor de gadgeturi din intreaga lume. Printre acuzatiile care i se aduc gigantului american se afla cele de reclama mincinoasa si practici comerciale incorecte.

Aceste acuzatii sunt aduse de un utilizator de iPhone 4S, care sustine ca telefonul sau nu mai poate fi utilizat din cauza noului sistem de operare iOS 9.

Potrivit acestui client, iOS afecteaza performanta telefonului iPhone 4S, deoarece Apple nu permite downgrade-ul. Astfel, singurele posibilitati pe care le au utilizatorii constau fie in utilizarea unui telefon care nu functioneaza in parametri normali, fie in achizitionarea unui nou telefon, ambele optiuni nefiind deloc avantajoase.

Din nefericire, numarul clientilor Apple care se confrunta cu aceste neplaceri este destul de mare, astfel incat sunt peste 100 de persoane care se plang de slaba performanta si de erorile cauzate de iOS 9. Acestia sunt de parere ca cei de la Apple stiau de influenta negativa pe care ar avea noul sistem de operare asupra performantelor telefonului lansat in anul 2011.

Cu toate acestea, iOS 9 a fost prezentat intr-o maniera pozitiva, astfel incat clientii erau informati ca acesta va asigura o performanta mai buna, o securitate sporita si functii noi, pentru a imbunatati experienta de utilizare.

Cei peste 100 de posesori de iPhone 4S care au probleme sunt implicati intr-o actiune legala impotriva companiei Apple si cer despagubiri de peste 5 milioane de dolari.

Aceasta nu este prima actiune in instanta indreptata impotriva gigantului american. In anul 2011 compania a fost acuzata ca iOS 4 a transformat iPhone-urile 3G in “iCaramizi”. Acest proces a fost inchis dupa un an.

Cert este ca ne asteptam ca iOS 9 sa aduca imbunatatirile promise si nu sa incetineasca performanta propriului iPhone. In cazul in care un telefon Apple inceteaza sa mai functioneze putem vizita un service iPhone Bucuresti, insa daca problemele sunt datorate unui upgrade al sistemului de operare, nu prea avem ce face.

Din moment ce un downgrade iese din discutie, singurul lucru care ne ramane de facut este sa ne cumparam un nou telefon, pentru a ne bucura de performanta dorita. De asemenea, se poate intampla ca in cazul nostru actualizarea noului sistem de operare sa fie lipsita de probleme.

Lansarea variantei iOS 9 a fost bine primita de utilizatori, in special datorita multiplelor imbunatatiri ale noului sistem de operare, menite sa asigura o experienta unica de utilizare.

iOS 9 este compatibil si cu modelele mai vechi de iPhone, ceea ce va permite sa va bucurati de noile functii ale sistemului de operare, chiar daca sunteti posesorul unui telefon Apple lansat cu ani in urma.

Din pacate iOS 9 nu a reusit sa ii multumeasca pe toti utilizatorii, dar putem doar sa speram ca cei peste 100 de clienti nemultumiti sunt singurii care au intampinat experiente neplacute.

0 Shares
You May Also Like