Avantaje cand iti alegi mobila la comanda

0 Shares
0
0
0

Desi sunt multe magazine care iti ofera astazi mobilier de toate tipurile si esentele de lemn, sunt inca in continuare persoane care aleg mobila la comanda. Acest lucru are mai multe motive la baza, dar, in principiu, magazinele care comercializeaza obiecte de mobilier sunt pline de surprize.

Mai ales cele construite pe principiul „do it yourself” si-au castigat reputatia ca arata intr-un fel in cataloagele online si altfel atunci cand o primesti in cutie.

Mai mult, nu ai posibilitatea testarii materialelor, singurele referinte fiind review-urile scrise de clienti, in cazul in care acestea exista. Se vadem insa care ar fi principalele avantaje de care beneficiezi odata ce ai ales sa iti cumperi mobila la comanda.

Potrivire exacta in spatiul destinat

Inainte de toate, mobilierul la comanda arta mobilei are marea calitate ca se potriveste exact in spatiul tau de locuit, iar asta dintr-un singur motiv: el este masurat la fata locului de un specialist, de obicei un delegat al firmei care comercializeaza mobilierul.

Prin urmare, nu poti sa ai surprize neplacute, de genul ca un anumit corp al mobilei de bucatarie, spre exemplu, sa nu se potriveasca asa cum trebuie sau sa nu ai spatiu special prevazut pentru hota sau alte accesorii.

Proiectare si montaj gratuite

Un alt lucru important pe care trebuie sa il iei in calcul in cazul alegerii de mobilier la comanda este faptul ca beneficiezi de proiectare gratuita. Odata ce te-ai prezentat la o astfel de firma, poti beneficia de o simulare pe calculator a spatiului pe care il ai de mobilat, astfel incat sa iti faci o idee cat mai clara despre cm va arata instalata la tine in camera sau in living.

Nu in ultimul rand, beneficiezi de montajul gratuit al acesteia. Nu mai punem de asamblare, care reprezinta o corvoada pentru cei mai multi dintre noi.

Astfel daca in cazul magazinelor onine mobilierul iti este livrat de obicei pe bucati, in cutii, ramanandu-ti tie sarcina de a tedescurca, mobila la comanda este asamblata direct in apartamentul tau, chiar de catre specalisti in domeniu.

In acest mod, economisim timp si bani, dar, inainte de toate, avem garantia ca montajul a fost facut corect, in mod profesionist, fara suruburi sau alte sisteme de prindere lipsa.

Mobila de bucatarie ca in revista

Iar daca te gandesti sa iti amenajezi o bucatarie moderna, dar si functionala, mobila de bucatarie la comanda iti impaca ambele dorinte. Astfel, corpurile cor fi masurate cu grija si asamblate la milimetru.

In plus, nu vei plati suplimentar manopera pentru suspendarea corpurilor sau decuparea locului pentru hotă, spre exemplu. Acestea sunt prevazute in proiect, astfel incat nu va trebui sa faci eforturi in plus.

0 Shares
You May Also Like
Tipuri de bumbac

Tipuri de bumbac

Doamnele si domnisoarele care se afla in cautarea unei lenjerii de pat confectionate din diverse tipuri de bumbac,…