Avantaje-si-dezavantaje-ale-diferitelor-huse-pentru-telefoanele-Samsung

Avantaje si dezavantaje ale diferitelor huse pentru telefoanele Samsung

0 Shares
0
0
0

Avantaje-si-dezavantaje-ale-diferitelor-huse-pentru-telefoanele-SamsungUltimele generatii de smartphone-uri devin din ce in ce mai performante, dar totodata sunt mult mai sensibile la diferite zgarieturi sau socuri. De obicei, avem tendinta sa le manevram cu mare atentie, apoi sa le curatam cu multa grija si abia apoi le protejam impotriva unor socuri, cu ajutorul unei carcase, sau huse. Exista numeroase modele de huse de telefoane mobile pe piata de profil. Aceste huse vin in culori diferite si totodata designuri diferite pentru toate gusturile si totodata pentru personalitatea fiecaruia.

Cei mai multi dintre noi aleg husele pentru telefon in functie de aspect, dar ar trebui sa tinem cont mult mai mult de protejarea acestuia.

De obicei, carcasele de plastic au numeroase avantaje: sunt foarte usor de curatat, protejeaza foarte bine telefonul de numeroase daune, vin intr-o larga varietate de modele si cel mai important avantaj pentru multi sunt deosebit de ieftine.

Exista si dezavantaje: plasticul din care sunt realizate aceste carcase este unul foarte dur, dar se zgarie si se crapa usor la primul soc.

Husele realizate sub forma de folii de silicon sunt extrem de maleabile, usor de curatat si de intretinut, conferind de asemenea avantajul unei senzatii fine la atingere. Exista si numeroase dezavantaje ale foliilor de silicon: carcasele din silicon sunt mult mai grele decat cele din plastic, avand totodata un volum mult mai mare.

Aceste folii nu ofera modele suficiente, in raport cu carcasele din plastic. De asemenea, nu ofera culori variate sau diverse modele personalizate, pierzandu-si in timp forma detinuta.

Alt tip de huse Samsung sunt cele din poliuretan termoplastic. Acestea reprezinta un material extrem de folosit in mai multe activitati industriale. Au o deosebita rezistenta la temperaturi foarte mici. Un avantaj extrem de important il reprezinta mix-ul intre silicon si plasticul deosebit de dur, acesta conferind duritate si totodata mai multa flexibilitate. Acest material rezista pana la trei ani de folosire, spre deosebire de silicon care mai ramane fix, dupa un anumit timp. Exista insa o acuta lipsa de modele, iar protectia nu este perfecta.

Samsung realizeaza si huse din piele ecologica care sunt extrem de apreciate de utilizatorii acestui brand.  Pielea ecologica reprezinta o piele sintetica destul de asemanatoare cu cea naturala, fiind biodegradabila. Totusi aceasta piele ecologica se degradeaza usor fiind afectata de factori biologici, cum ar fi microorganismele. Au cateva avantaje: protectia este deosebit de buna si se remarca prin eleganta si totodata simplitate. Dezavantajele acestor huse sunt: nu pot fi intretinute cu usurinta, si nu exista numeroase modele si culori.

Husele Samsung reprezinta protectia ideala pentru acest model de telefon, indiferent ca sunt realizate din plastic, piele ecologica, silicon, sau poliuretan. Nu exista un material perfect pentru a realiza o husa pentru Samsung.

Nu putem spune ca un material este mai bun sau mai slab calitativ, ci va trebui sa realizam in orice mod sa protejam dispozitivul Samsung. Fara o husa de protectie indiferent din ce este realizata aceasta, smartphone-ul Samsung ar avea destule probleme de protectie.

0 Shares
You May Also Like