Avantajele geamurilor din termopan

0 Shares
0
0
0

Atunci cand alegi sa iti pui geamuri termopan esti cu siguranta constient de toate beneficiile pe care acestea le ofera. Ele ofera functionalitatea optima si ofera confort si siguranta.

Pentru persoanele care inca se mai intreaba care sunt avantajele ferestrelor din termopan, acest articol are rolul de a oferi toate informatiile necesare.

Termopanele au un rol important pentru sustinerea confortului, calitatii si sigurantei in locuintele moderne in special daca sunt alese profile de cea mai buna calitate.

In ultima vreme tot mai multi arhitecti recomanda ferestrele de termopan ca solutii pentru dezvoltarea durabila. Ferestele din PVC asigura imbunatatirea calitatii mediului pe termen lung in timp ce conserva resursele existente.

Ferestrele termopan ofera eficienta energetica

Ferestrele realizate din termopan care au profile din PVC premium asigura o buna economie de energie. PVC-ul este renumit pentru modul in care izoleaza termic si are cel mai bun coeficient in acest sens.

Astfel, conservand caldura in interior contribuie la o mai buna eficienta energetica. Cu cat coeficientul termic este mai mare cu atat termopanul va conserva mai bune caldura. Astfel, facturile la energia electrica sunt considerabil mai mici.

Raportul dintre pret si calitate este optim

In afara de reducerea costurilor la energia electrica, termopanele au si un cost de cumparare foarte avantajos, care se va amortiza rapid datorita calitatii produsului.

Aceste geamuri sunt cele mai ieftine raportat la beneficiile oferite in timpul functionarii.

Durata de viata a unor termopane de cea mai buna calitate poate fi de peste 50 de ani in momentul in care acesta sunt intretinute corect, pentru ca PVC-ul rezista foarte bine la intemperii si conditii climatice extreme. Aspectul acestor profile nu se modifica in timp.

Protectie fonica

Pentru ca au un indice mare in ceea ce priveste atenuarea fonica, termopanele sunt recomandate pentru zonele aglomerate urbane, acolo unde vei simti cel mai intens poluarea fonica.

In plus, daca esti in zone foarte agitate ai si optiunea de a cumpara termopane special concepute pentru o protectie fonica superioara.

Termopanele sunt prietenoase cu mediul

Atunci cand cumperi geamuri termopan, beneficiezi de un produs ecologic si reciclabil. Durabilitatea sa alaturi de nivelul mic de poluare din procesul de productie, fac ca profilele din PVC sa contribuie la mentinerea echilibrului ecologic si sa ajute considerabil la protejarea mediului.

Persoanele care s-au intrebat cat de mult din rezerva de petrol si gaz foloseste omul pentru incalzire, ar trebui sa stie ca 40% din aceste resurse sunt alocate confortului termic.

Pentru a produce profile din PVC se foloseste o cantitate mult mai mica de combustibil. Profilele sunt fabricate printre altele si din clor, un derivat al sarii comune comparativ cu alte produse care sunt facute din compozit si necesita o cantitate mare de petrol.

Avand in vedere incalzirea globala care ameninta Pamantul, profilele din PVC au de castigat la acest capitol si au avantajul ca sunt facute din materiale cu impact redus asupra mediului, in ceea ce priveste emisia de CO2 comparativ cu alte produse similare, dar realizate din sticla sau din metal.

0 Shares
You May Also Like
Tipuri de bumbac

Tipuri de bumbac

Doamnele si domnisoarele care se afla in cautarea unei lenjerii de pat confectionate din diverse tipuri de bumbac,…