Bucuriile oferite de soare – plaje, Mamaia, Marea Neagra pura

0 Shares
0
0
0

Bucuriile-oferite-de-soare-plaje-Mamaia-Marea-Neagra-puraVara a sosit! Asa ca toata lumea vrea sa se distreze la mare. Pentru cei care nu mai au rabdare, ofertele Mamaia le vin in intampinare. Daca doriti sa vedeti diferitele oferte Mamaia, nu ezitati sa intrati pe www.parcmamaia.ro.

Litoralul romanesc si Marea Neagra par a avea cate ceva pentru fiecare gust. Are statiuni elegante si locuri pentru distractie in familie, statiuni pentru iubitorii de folclor si pentru nudism, statiuni pline de viata pentru tineri si chiar si cateva plaje neatinse, lispite de zgomot.

Cu toate ca exista destule plangeri din partea diferitelor asociatii turistice cum ca turismul in Romania prezinta lipsuri mari la capitolul dezvoltare, litoralul romanesc este rezervat complet in fiecare vara. Oriunde am merge trebuie sa ne asteptam la aglomeratie din iunie pana la sfarsitul lunii august si daca vremea este buna chiar si in prima jumatate a lunii septembrie.

Unele statiuni sunt mai populare decat altele, unele dintre ele castigandu-si popularitate peste noapte. Sezonul de pe litoral se deschide in mod oficial la data de 1 mai, cand multi dintre romani fac cate o escapada pentru a sarbatori Ziua Muncii.

Cum spuneam si mai devreme, septembrie poate fi o luna buna pentru a merge pe litoralul romanesc, in functie de conditiile meteorologice, in timp ce luna august este, probabil, cea mai aglomerata. Atunci cand majoritatea romanilor vorbesc despre a merge la mare, acestia au o singura destinatie in minte: statiunea Mamaia.

Este alegerea cea mai la moda pentru petrecerea timpului pe litoralul romanesc. Drept urmare, aceasta este supraaglomerata in fiecare vara. Numele statiunii nu are de-a face cu oamenii care merg acolo, care sunt, de obicei, oameni cu bani, straini sau tineri dornici sa fie la moda. Mamaia este un complex scump, cu o multime de optiuni de cazare de lux, iar viata de noapte este extrem de activa fiind renumita pe plan international.

Multi aleg Mamaia nu neaparat pentru plaja, care este aproape in intregime administrata privat, ci mai ales pentru petreceri. Cele mai multe dintre hotelurile si discotecile din Mamaia sunt foarte aproape de plaja, unele la o distanta foarte mica de mers pe jos, astfel incat indiferent de alegere, veti fi mereu aproape de mare, chiar daca nu veti fi capabili sa o auziti din cauza muzicii.

Pentru ca tot vorbim de petreceri, nu trebuie sa uitam si de Vama Veche. Vama Veche reprezinta o a doua optiune pentru cei care doresc sa-si petreaca noptile de vara dansand in apropierea plajei, fiind, in acelasi timp, o optiune mai ieftina decat Mamaia.

Vama Veche, care este de fapt un satuc, obisnuia sa fie o statiune exclusiv folk, gazda unei generatii flower power cu spirit liber, insa, a devenit din ce in ce mai populara in ultimii ani, acum gazduind un public larg: cei care vin aici pentru a-si recapata spiritul liber si pentru a asculta muzica in timp ce campeaza pe plaja si cei care vin doar pentru ca li se pare trendy.

Pentru mai multe detalii cu privire la diferitele oferte Mamaia accesati www.parcmamaia.ro.

0 Shares
You May Also Like