Bulgaria-5-statiuni-populare-pentru-o-vacanta-reusita

Bulgaria – 5 statiuni populare pentru o vacanta reusita

0 Shares
0
0
0

Bulgaria-5-statiuni-populare-pentru-o-vacanta-reusitaCand vine vorba de o vacanta la mare, am observat ca cei mai multi romani prefera o vacanta in Bulgaria, iar statiunile devin din ce in ce mai populare printre compatriotii nostri.

Conditiile de cazare si serviciile ireprosabile sunt cateva din motivele care ii fac sa prefere litoralul bulgaresc in detrimentul plajelor de pe teritoriul tarii noastre.

Peste tot am auzit numai lucruri bune despre bulgari, asa ca am hotarat sa ma documentez si sa caut cele mai populare statiuni. Cateva detalii despre fiecare ar putea fi de folos pentru cei care isi doresc o vacanta la mare in Bulgaria.

Daca ai in plan ca vara aceasta sa petreci un sejur in Bulgaria, iata statiunile cele mai populare.

1.    Nisipurile de aur. Dupa cum si numele ne sugereaza, in aceasta statiune plajele sunt de un galben auriu, cu nisip fin. Se spune ca preturile sunt acceptabile, insa resorturile elegante si atmosfera relaxanta compenseaza preturile putin mai ridicate. Este una dintre cele mai populare statiuni din Bulgaria, fiind apreciata pentru calitatea plajelor, serviciilor si infrastructurii sale.

2.    Albena. Construita special ca statiune turistica, majoritatea hotelurilor de aici sunt foarte aproape de plaja. Vei gasi aici plaje cu nisip fin, mare albastra si o atmosfera prietenoasa. La prima privire, Albena te incanta cu multa verdeata si paduri in apropierea plajei.

3.    Sunny Beach.
Daca iti doresti o vacanta linistita si relaxanta, aceasta statiune este alegerea potrivita. Curatenie, restaurante, atractii culturale, nisip, ape limpezi, sunt doar cateva din lucrurile pe care ti le poate oferi una dintre cele mai apreciate statiuni bulgaresti.
.
4.    Constantin si Elena. Despre ea se spune ca este una dintre cele mai linistite statiuni ale litoralului bulgaresc, fiind o recomandata pentru concedii cu familia. Deoarece este o statiune dedicata familiilor, viata de noapte nu este foarte animata, insa vei gasi aici localuri cu evenimente traditionale. In acest loc vei putea descoperi tot felul de delicii culinare specifice tarii.

5.    Nessebar. Fiind un resort chic, plin de istorie, Nessebar este locatia perfecta pentru turistii care cauta ceva in plus fata de nisipuri fine. Aici e locul unde o vacanta in Bulgaria nu inseamna doar mare si plaja, ci si posibilitati de a vizita diverse obiective, Nessebar fiind un oras cu foarte multe biserici. Desi este un resort relativ mic, iti ofera posibilitati nelimitate de distractie.

Acestea sunt doar cateva dintre cele mai populare statiuni pentru o vacanta in Bulgaria. Exista multe altele care iti vor oferi tot ce ai nevoie pentru un concediu placut. Foarte multa lume a inceput sa laude aceste statiuni si afirma ca sunt cu mult peste conditiile ce le ofera statiunile din toata noastra.

0 Shares
You May Also Like