Cafeaua-Lavazza-iti-desfunda-simturile

Cafeaua Lavazza iti desfunda simturile

0 Shares
0
0
0

Cafeaua-Lavazza-iti-desfunda-simturilePrintre cele mai cautate si mai consumate bauturi din lume se numara cafeaua. Cu un gust deosebit, aceasta te imbie la savoare ori de cate ori ii simti mirosul.

Nimeni nu poate rezista in fata unei cesti de cafea capsule proaspat preparata. Cafeaua lavazza a devenit printre cele mai cunoscute si consumate de catre clientii restaurantelor si hotelurilor. Bautorii de cafea isi doresc sa consume o bautura cu adevarat extravaganta.

Puterea aromei si a cafelei ii aduce la aceeasi masa pe oamenii de afaceri, pe cei mai buni prieteni, fiind ca un afrodisiac pentru toate simturile. Sa nu uitam ca bautura neagra, pe langa faptul ca ne ofera energia de care avem nevoie, este si un antioxidant natural care ajuta organismul sa lupte impotriva bolilor. Insa, ca orice ala bautura, consumul de cafea trebuie sa se faca cu moderatie.

Cafeaua ajuta la cresterea puterii de concentrare si a performantelor. Istoria cafelei nu este una recenta; aceasta dateaza de acum o mie de ani. Atat in Occident cat si in Orientul Mijlociu, bautura numita cafea era consumata de toate paturile sociale.

Daca va intrebati cum se obtin semintele de cafea, raspunsul este simplu: in urma procesului de deshidratare. Fructele sufera acest proces, insa cele uscate in bataia razelor de soare au un gust mult mai aromat decat cele care sunt spalate si supuse ulterior procesului de uscare.

Ce trebuie sa stim?

Cafeaua lavazza se prepara foarte simplu si este una dintre cele mai savurate cafele. Modalitatea de obtinere a produslui final este simpla, iar in cateva minute bautura va este servita pentru a o putea savura si a va incanta simturile. Gustul cafelei difera in functie de zona si culturi, de la o zona la alta. Iar cel care are ultimul cuvant de spus va fi intotdeauna consumatorul.

Pentru a obtine un gust deosebita al cafelei, trebuie sa tinem cont de mai multi factori: modul de macinare, dozarea, apa folosita, dar si prospetimea cafelei. Pentru a nu-si pierde din savoare si aroma, punga de cafea trebuie tinuta inchisa intr-un mod ermetic si ferita de razele soarelui. In contact cu aerul si soarele, aceasta isi pierde din proprietati.

Potrivit statisticilor, anual, un roman consuma in medie doua kilograme de cafea. Aceasta a devenit un bun mijloc de cunoastere si socializare fie cu prietenii sau cu partenerii de afaceri.

Cu toate acestea, romanii nu ocupa un loc fruntas in ceea ce priveste consumul de cafea. Cafeaua lavazza se numara printre bauturile cu cea mai spectaculoasa ascensiune si evolutie, fiind recunoscuta pentru savoarea aparte pe care o are.

Putem consuma si cate doua cesti de cafea pe zi fara sa ne fie frica de faptul ca am putea pati ceva. Gustul, culoarea, limpezimea si savoarea cafelei lavazza fac din aceasta bautura una spectaculoasa.

0 Shares
You May Also Like