Cand-au-aparut-tricourile

Cand au aparut tricourile?

0 Shares
0
0
0

Cand-au-aparut-tricourileToti avem cel putin un tricou personalizat, dar majoritatea dintre noi nu stim cum a aparut aceasta piesa vestimentara atat de indragita.

Celebrele tricouri T-shirt sunt cele mai des utilzate articole vestimentare din lume. Acestea au depasit deja ca si popularitate blugii si cu toate acestea cei mai multi oameni nu stiu cum au aparut tricourile si de ce au avut acest mare sucees pe piata la nivel modial.

Tricourile au aparut pentru prima data in SUA si au fost produse in premiera pentru soldati din armata americana in timpul Rzboiului Hispano American care a avut loc in anul 1898 intre Spania si Statele Unite ale Americii.

Armata americana a cautat sa creeze un tip de bluze care sa aiba maneci scurte si care sa fie purtate pe sub uniforma, care sa fie usor de croit, usor de spalat si foarte comode.

Asa au aparut tricourile care au fost purtate pentru prima data de soladatii din Statele Unite. La scurt timp tricourile au fost luate de toate corpurile de armata facand parte din echipamentul standard pentru recruti.

Tricourile care au maneci scurte au luat numele de la formele lor care seamana cu litera T. urmatorii care au luat tricourile au fost fermierii, minerii, docherii si muncitorii din domeniul constructiilor.

Bumbacul era ieftin si tricourile se spalau usor iar tricourile nu aveau nevoie de clacare ceea ce a facut ca toate mamele americane sa prefere tricouri pentru copii lor. Tricourile au ajuns si in cinematografie din anul 1939 moment in care au inceput sa fie purtate de catre unii actori ca de exemplul din cei din filmul Vrajitorul din Oz.

Prima aparitie pe care au avut-o tricourile in presa a datat din 13 iulie 1942 atunci cand acestea au aparut pe coperta unei reviste. Persoana care a facut in mod real tricourile celebre a fost Marlon Brando.

Acesta a aparut in tricou in filmul numit Un Tranvai numit Dorinta. In prezent tricourile au cucerit deja lumea si nu sunt persoane care sa nu poarte macar un tricou in ganrderobele lor.

Chiar daca nu sunteti pasionati de moda stiti in mod sigur care sunt avantajele tricourilor

Tricourile sunt versatile si se pot mula pe mai multe stiluri. Pot sa fie amuzante si pot sa va scoata din anonimat, le transmit celorlalti cate ceva despre voi, va ajuta sa va identificati cu anumite grupuri de apartenenta si sunt un statement al opiniilor si credintelor pe care le aveti.

Tricourile cu mesaje sunt mult mai mult decat niste simple tricouri. Indiferent ca au semnatura unor case mari de moda sau sunt doar tricouri personalizate aceste iteme vesitmentare inca nu si-au pierdut utilitatea.

Indiferent ca este vorba despre mesaje grafice, mesaje text si combinatii dintre cele doua, tricourile care au mesaje vin in diferiteforme, culori si texturi.

Daca vreit un tricou amuzant sau vreti ceva care sa va faca invidiosi colegii de birou si nu stiti ce sa mai purtati sau v-ati saturat de hainele pe care le aveti, vreti ceva nou si nu aveti un buget mare puteti sa intrati pe site-uri online de tricouri personalizate.

0 Shares
You May Also Like