Caracteristici-pe-care-trebuie-sa-le-indeplineasca-o-camera-spy

Caracteristici pe care trebuie sa le indeplineasca o camera spy

0 Shares
0
0
0

Caracteristici-pe-care-trebuie-sa-le-indeplineasca-o-camera-spyUnii dintre noi isi doresc o camera spy pentru a-si putea filma intreaga viata si fiecare activitate din timpul zilei, altii sunt prea gelosi si isi doresc o astfel de camera pentru a-si supraveghea partenerii de viata  in timp ce altii doresc o camera spy pentru a-si putea urmari angajatii.

Indiferent care este motivul pentru care vrei o astfel de camera, este bine sa tii cont de mai multe detalii inainte de a o achizitiona si este bine sa te informezi in functie de caracteristicile pe care le are.

Care sunt, asadar, cele mai importante caracteristici pe care trebuie sa le indeplineasca o camera spy?

Modul in care este camuflata. Este unul dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le gasesti in specificatiile unei camere spy. O camera bine camuflata este foarte importanta, in asa fel incat sa nu te dai de gol cu activitatea pe care o faci.

Evita cliseele, cum ar fi camerele in ceasuri de mana sau in ursuleti de plus si opteaza pentru camere in ochelari sau in nasturi, elemente mult mai naturale.

Daca vrei o supraveghere statica, detectoarele de fum, aparatele de aer conditionat sau chiar tablurile, pot fi niste locuri perfecte pentru ascunsul unei camere.

Autonomie. Conteaza foarte mult cat poate sa functioneze o astfel de camera. Unele dintre ele rezista doar o ora sau doua, in timp ce altele pot rezista chiar si cateva zile, fara niciun fel de probleme. Alege camera care crezi ca ti se potriveste.

Daca vrei o supraveghere fixa, ai putea lua in considerare o alimentare continua de la o sursa de curent.

Rezolutie. Este foarte importanta si rezolutia, deoarece iti doresti imagini de cea mai buna calitate. Asigura-te ca ai o rezolutie de peste 1280 x 720 de pixeli pentru a putea sa te bucuri de cele mai mici detalii ale imaginilor pe care le filmezi.

Capacitatea de stocare. Nu in ultimul rand, conteaza foarte mult capacitatea de stocare. Este bine ca orice camera sa aiba o capacitate ce poate face fata unei filmari de cel putin numarul orelor pe care le poate filma. In felul acesta te asiguri ca nu ratezi nimic si ca nu risti pierderea unor momente cu adevarat importante.

0 Shares
You May Also Like