Care-sunt-avantajele-epilararii-definitive

Care sunt avantajele epilararii definitive?

0 Shares
0
0
0

Care-sunt-avantajele-epilararii-definitivePutem scapa de parul nedorit si cu ajutorul unui aparat epilare definitva. Pentru ca sunt din ce in ce mai multe femei interesate de tehnicile de epilare si in special de epilarea definitiva noi va recomandam sa cititi care sunt avantajele si dezavantajele acestor tehnici de epilare.

De asemenea va recomandam sa cantariti bine toate aceste avantaje si dezavantaje si sa aveti grija cum alegeti in asa fel ca decizia luata sa va avantajeze in totalitate. In cazul in care considerati ca aceasta tehnica nu est potrivita pentru voi puteti alege oricand altceva pentru ca sunt mai multe tehnici de epilare existente.

Tehnicile de epilare definitiva va ajuta sa scapati de grija parului nedorit. Puteti afla cum se face epilarea definitiva si cat dureaza, cat costa si daca este cu adevarat definitiva. In cazul in care nu vreti sa va petreceti toata vara in pantaloni lungi si in fuste pana la pamant va trebui sa duceti grija parului nedorit care va da batai de cap indiferent de metoda de epilare utilizata. epilarea definitiva este operatiunea care va ajuta sa scapati de o grija o data pentru totdeauna.

Este drept totusi ca aceasta tehnica necesita si o investitie.

Epilarea definitiva se va obtine si cu ajutorul unui dispozitiv care foloseste lumina intens pulsata numita IPL ne spun medicii specialisti din acest domeniu.

Fara sa va afecteze pielea lumina aceasta incalzeste numai firul de par. Caldura va cobora ulterior pana la radacina firelor de par pe care le distruge. Radacina nu mai poate sa produca un fir nou de par si se elimina din organism in mod absolut natural. In legatura cu durerea medicii spun ca fiecare persoana o suporta in mod diferit.

In general se pot simti doar piscaturi. Deci daca aveti obiceiul de a va epila cu aparatul sau folosind ceara probabil ca veti suporta absolut fara probleme si IPL. Nici efectele adverse nu ar trebui sa va sperie. Puteti sa vedeti daca pielea vi se inroseste in jurul firelor dar trebuie sa stiti ca aceasta este o reactie normala.

De asemenea ar trebui sa stim de la bun inceput ca epilarea definitiva are loc in mai multe sedinte si numarul lor depinde de tipul de piele si de tipul de par, de culoarea firelor de par si de zona tratata. Pentru ca fiecare persoana este unca doar dupa consultatii vi se poate spune de cate sedinte aveti nevoie prin urmare sfatul specialistului este sa va feriti de saloanele care promit sa va scape de par in cateva sedinte.

Sedintele pot sa aba loc intre patru si 12 saptamani. De fapt depinde de fiecare salon in parte.

Cat este de definitiva aceasta operatiune? Aceasta este o intrebare pe care mai multe persoane o pun avand in vedere ca vor sa incerce aceste tehnici si ca se aud mai multe zvonuri in privinta aceasta. Specialistii din clinici ne lamuresc.

Dupa o sedinta dispare tot parul tratat iar la cateva saptamani veti vedea ca el reapare insa este vorba despre firele noi cu alte radacini si ele vor fi distruse in alte sedinte pana cand nu mai raman radacini.

0 Shares
You May Also Like