Care-sunt-avantajele-panourilor-led

Care sunt avantajele panourilor led?

0 Shares
0
0
0

Care-sunt-avantajele-panourilor-ledIn acest articol va prezentam care sunt avantajele panourilor led. Noi va recomandam panou led 600×600. Suntem siguri ca sunt multe persoane care se intreaba unde si de ce ar trebui folosite panourile led. Va recomandam sa va documentati inainte pentru a face cele mai bune alegeri si mai jos va prezentam care sunt avantajele utilizarii de panouri led.

Consumul redus este unul din principalele avantaje al acestor panouri. El se datoreaza tehnologiei prietenoase cu mediul si poate sa duca la o economie semnificativa a energiei. Doar un singur panou este foarte asemanator cu utilizarea a mai multe becuri fluorescente si un beneficiu este cel de a utiliza mai putine becuri la birou sau acasa si de a reduce toate cerintele de consum care sunt ridicate de energie.

Usurinta de folosire este de asemenea un mare avantaj. Cu ajutorul controlerelor externe aveti si posibilitatea de a controla luminile. Sunt si optiuni de control precum schimbarea luminii si temperaturii de culoare.

Rezistenta sporita la socuri este de asemenea un foarte mare avantaj. Spoturile care au montajul incastrat in tavane casetate sunt facute special pentru a putea rezista cat mai bine la socuri si sunt fabricate din rasine dure in loc de sticla din tungsten care e mult mai fragila. Designul acesta reprezinta si un sistem de racire performant pentru toate corpurile de iluminat.

Adaptarea luminii este de asemenea foarte importanta. Cele mai multe spoturi led ne dau posibilitatea de a regla intensitatea luminii si de a obtine lumina acceptata si dorita de catre ochi. Astfel vom evita lumina aspra si neplacuta.

Durata mare de viata este tot un avantaj major pentru ca nimeni nu isi doreste sa schimbe becuri foarte des. Potentialul becurilor ajunge chiar pana la 100000 de ore si exista si posibilitatea ca toate sa functioneze pana la 27 de ani in cazul in care durata de utilizare e de 7-8 ore zilnic.

Incalzirea redusa le face sa fie foarte des cautate. Ledurile sunt cunoscut si prin faptul ca nu se pot incalzi si ca disipa mult mai putina caldura comparativ cu iluminatul cu incandescenta si astfel si consumul de energie este mai mic. Lucrul acesta se va observa in cazul in care corpurile de iluminat sunt inlocuite in birouri sau incaperi cu cele cu led de dimensiuni mici. Toate corpurile de iluminat cu led ne ofera si un nivel destul de mare de luminozitate pentru ca sunt realizate din materiale speciale ce permit foarte bine trecerea luminii.

Acestea permit multiple utilizari. Panourile cu leduri concentreaza lumina spre anumite zone care se vor a fi evidentiate. Lucrul acesta ii ajuta si pe designeri sa creeze un aspect bun pentru o bucatarie sau pentru un birou care este plin de lumini sau de efecte in diverse forme.

Daca vreti sa va mutati pe tehnologie cu led si sa eliminati tuburile fluorescente acest lucru se poate face usor. Pur si simplu se inlocuieste corpul de iluminat cu un panou led de diverse dimensiuni. Tuburile din lampa se inlocuiesc cu tuburi led si se modifica structura prin care se face alimentare.

0 Shares
You May Also Like