Care-sunt-cele-mai-bune-accesorii-business-pentru-iPhone

Care sunt cele mai bune accesorii business pentru iPhone?

0 Shares
0
0
0

Care-sunt-cele-mai-bune-accesorii-business-pentru-iPhoneCa si om de afaceri iti sunt necesare accesorii care sa iti faca viata specifica, mai usoara. O modalitate de a pastra o comunicare optima intre tine si ceilalti parteneri de afaceri, iti este necesar un telefon mobil care sa te mentina permanent conectat.

Telefonul cel mai potrivit pentru asa ceva este iPhone de la Apple, pentru ca acesta nu doar ca iti ofera comunicatii vocale care sa aud extrem de clar, ci iti permit sa verifici mailul, sa scrii SMS-uri, sa navighezi pe internet mult mai rapid decat ai facut-o vreodata. Dupa terminzarea zilei de munca, telefonul te poate ajuta sa te relaxezi, ascultand muzica favorita.

Doar cu iPhoneul de la Apple nu poti sa iti organizezi compact toate activitatile ce tin de afacerile tale, insa exact in acest sens au fost dezvoltate accesorii variate care iti vor face activitatea personala mult mai eficienta si mai productiva. Aceste accesorii se potrivesc perfect nevoilor dumneavoastra.

Daca vorbiti des la mobil probabil ca stiti faptul ca uneori este un impediment sa sustii o conversatie, avvand o mana ocupata cu tinerea aparatului, sau va deranjeaza chiar si utilizarea bluetooth-ului la ureche. Deci cu siguranta ca v-ar fi utila un accesoriu iPhone care sa va lase mainile si urechile libere, incat sa faceti liber alte activitati, cum ar fi navigarea pe internet.

Cel mai important accesoriu pentru iPhone este Blueant Supertooth II Speakerphone, un accesoriu unic care nu ofera numai beneficiile unui aparat bluetooth, ci va lasa atata mainile cat si urechile libere pentru alte activitati. Acest accesoriu va perite sa auziti si sa fiti auziti extrem de clar, chiar daca se foloseste un difuzor.

Nu conteaza locatia unde va aflati: la birou, acasa, intr-o cafenea, in masina, acest difuzor Bluetooth va dau libertatea de a va face mumvnca mult mai usoara. Produsul va ofera 15 ore de conversatie si 800 de ore de stand by.

Una dintre caracteristicile acestui aparat Bluetooth este faptul ca atunci cand va aflati in masina il puteti atasa in bordul masinii, astfel incat sa puteti conduce normal si sa purtati conversatiile necesare in acelasi timp. Accesoriul este foarte performant, fapt dovedit clar prin nepierderea deloc a semnalului sau a calitatii conversatiei.

Clasicul aparat de Bluetooth care era atasat la una dintre urechi, va putea distrage atentia sau chiar impiedica sa fiti atent la trafic in timp ce conduceati. Deci constituie un risc pentru trafic. Vedeti de ce acest difuzor Bluetooth este atat de sigur si util, el va confera siguranta totala. Aparatul este foarte portabil, ca sa fie setat pentru utilizarea in masina, nu va dura mai mult de 5 secunde.

Difuzorul se ataseaza unui suport magnetic in masina, care poate de altfel, sa fie mutat la orice tip de masina. Plus ca intrega conversatie nu va fi niciodata disturbata, interlocutirul va va auzi in fiecare clipa, foarte clar, doar pe dumneavoastra si atat, celelate zgomote din jur nu vor fi auzite, deci nu vor exista neintelegeri in comunicatie. Astfel puteti realiza cat de util este aces accesoriu, cat de necesar este el in activitatile.

0 Shares
You May Also Like