Ce-accesorii-ar-fi-bine-sa-aiba-telefonul-tau

Ce accesorii ar fi bine sa aiba telefonul tau?

0 Shares
0
0
0

Ce-accesorii-ar-fi-bine-sa-aiba-telefonul-tauAcum, cand timpul a trecut si telefoanele mobile inteligente au inceput sa fie dispozitive pe care fiecare dintre noi le detinem, in momentul in care avem nevoie sa ne cumparam un astfel de dispozitiv, mai mult ca sigur vom incerca sa ne indreptam atentia doar spre modele ale celor mai renumite firme de pe piata.

Este adevarat faptul ca sunt si telefoane mult mai ieftine, care au fost scoase pe piata de cate firme care nu sunt foarte cunoscute, insa mai mult ca sigur nu ar trebui sa risti sa iti cumperi un astfel de telefon mobil.

Chiar daca si aceste telefoane pot avea caracteristici tehnice asemanatoare cu cele ale modelelor de top, cu siguranta din punct de vedere calitativ, nu se vor putea compara cu acele dispozitive.

Un prim motiv datorita caruia nu se merita sa iti cumperi un astfel de telefon, este faptul ca acesta se va bloca destul de des in timpul utilizarii, iar sansele sa se strice, sunt mult mai mari decat in cazul unui smartphone comercializat de catre o firma de top.

Asadar, daca tot ai de gand sa iti cumperi un telefon mobil inteligent, o idee inspirata pentru tine ar fi aceea de a opta pentru ultimele modele ale celor de la Samsung, sau ale celor de la Apple. Mai mult ca sigur un Samsung Galaxy S7, un Galaxy S7 Edge, sau un iPhone 7, ori un iPhone 7 Plus, vor fi dispozitive care te vor impresiona intr-un mod placut.

Deasemenea, chiar si telefoanele din gama Xperia, ale celor de la Sony, ori modelele celor de la HTC ar trebui sa iti atraga atentia, pentru ca acesti producatori sunt renumiti pentru calitatea superioara a telefoanelor pe care le comercializeaza.

Ei bine, indiferent de marca si modelul pentru care vei opta, cel mai bine ar fi sa iti cumperi inca de la inceput accesorii de protectie pentru smartphone-ul tau.

Prima data, va trebui sa iti indrepti atentia asupra unui geam protector pentru display. Un astfel de accesoriu, este din sticla, si iti va proteja display-ul telefonului, in cazul in care acesta va suferi un impact cu un obiect sau cu un corp dur.

Deasemenea, husa de protectie reprezinta un alt accesoriu pe care trebuie sa il cumperi neaparat. Un astfel de accesoriu, ii poate oferi telefonului tau, fie o protectie totala, fie o protectie partiala. Totul va depinde de modelul de husa pe care il vei alege.

Un accesoriu ideal pentru tine, si asta mai ales in cazul in care esti sofer, ar fi o casca bluetooth, pentru ca aceasta iti va permite sa vorbesti la telefon atunci cand esti la volan, fara a incalca legea. Un alt accesoriu ideal tot pentru soferi il reprezinta incarcatorul atuto, dar si suportul pentru telefon poate sa fie un accesoriu ideal.

Aceste accesorii telefoane se pot gasi de regula la magazinele tuturor operatorilor de telefonie mobila din oras, dar si la magazinele online, ori la un service gsm. In ceea ce priveste geamul de protectie, acesta ar fi ideal daca ar fi cumparat de la service, si montat de catre expertii de acolo.

0 Shares
You May Also Like