Ce este Palo Santo?

0 Shares
0
0
0

Mai mult ca sigur ai auzit si tu discutandu-se cel putin odata despre Palo Santo, motiv pentru care ai fost cel mai probabil curios sa cauti informatii pe internet cu privire la lemn E-palosanto.

Ei bine, dat fiind faptul ca o multime de persoane discuta la momentul de fata despre acest lemn, in cele ce urmeaza vei putea sa afli cele mai importante informatii despre Palo Santo.

Ce este Palo Santo?

In cazul in care stam sa traducem cuvant cu cuvant, atunci putem face urmatoarea traducere: Palo Santo = Lemn Sfant

Palo Santo este un copac mistic, despre care aproape toata lumea stie ca se gaseste pe coasta Americii de Sud (se gaseste in Peru, Ecuador, Mexic). Acest copac este unul foarte special si se inrudeste cu tamaia, smirna si copalul. Arborele face parte din familia de citrice si contine arome de lamaie, de menta si de pin.

Mai mult ca sigur in cazul in care ai auzit discutandu-se despre Palo Santo ai auzit discutandu-se si despre beneficiile acestui copac. Acesta este si motivul pentru care toata lumea indrageste acest copac.

Ei bine, in continuare vei vedea care sunt beneficiile acestui copac sfant:

  • Lemnul de Palo Sango se foloseste in traditiile shamanice, in ceea ce priveste curatarea energiilor negative;
  • Palo Santo este un lemn special, iubit de o multime de persoane pentru proprietatile sale de curatare energetica si de vindecare care se aseamana cu proprietatile de vindecare ale Salviei si Cedrului.
  • Foarte multi sunt cei care considera ca acest lemn sfant este un medicament puternic, care a fost foarte des popularizat dat fiind faptul ca prezenta sa cereasca pastreaza energiile impamantate si clare.
  • Fumul acestui copac este foarte indragit de catre oameni pentru ca ofera un parfum inaltator, un parfum care ridica vibratia si care ajuta la pregatirea pentru vindecari shamanice, ritualuri, ceremonii sau meditatii, si permite o conexiune mult mai profunda cu Sursa intregii creatii.
  • Nu trebuie uitat nici faptul ca despre acest lemn sfant se spune ca este cel care sporeste creativitatea si aduce noroc celor deschisi la magia sa.

Ei bine, de precizat este faptul ca lemnul sfant se foloseste si pentru vindecare, iar in cele ce urmeaza com vedea despre ce este vorba:

Vindecarea cu Palo Santo:

  • Lemnul de Palo Santo se foloseste, in mod traditional, pentru alinarea: racelilor, a stresului, a astmului, asimptomelor de gripa, a durerilor de cap, a anxietatii, a depresiei, a inflamatiei, a durerilor emotionale etc.
  • Se mai spune despre acest copac sfant ca este cel care are capacitatea de a calma sistemul imunitar si cel nervos, iar astfel se ajunge mult mai rapid la recuperearea mai rapida dupa boala.
  • Cei care traiesc in America de Sud de exeplu, folosesc acest lemn sfant pentru indepartarea tantarilor si a insectelor zburatoare.

Asadar, acestea sunt cateva dintre cele mai importante detalii de precizat in legatura cu Palo Santo. In cazul in care vrei sa ai la tine acasa Palo Sant, trebuie sa stii ca acesta se gaseste sub forma de lemn, conuri sau sub forma de ulei esential.

0 Shares
You May Also Like
Tipuri de bumbac

Tipuri de bumbac

Doamnele si domnisoarele care se afla in cautarea unei lenjerii de pat confectionate din diverse tipuri de bumbac,…