Ce-fac-atunci-cand-am-nevoie-de-o-anumita-suma-de-bani

Ce fac atunci cand am nevoie de o anumita suma de bani?

0 Shares
0
0
0

Ce-fac-atunci-cand-am-nevoie-de-o-anumita-suma-de-baniZilnic bancile sunt solicitate pentru credite rapide, deoarece mereu oamenii au nevoie de sume mari de bani pentru a-si achizitiona anumite bunuri sau pentru a-si satisface anumite nevoi.

Nu toti indeplinesc insa conditiile impuse de banci cand vine vorba de acordarea unor credite rapide, insa, cei care vor sa vada o serie de credite existente la banci, pot intra chiar acum pe internet.

Cand ai nevoie de o suma mare de bani, ai mai multe posibilitiati prin care o poti obtine:

 

Credit bancar

Cel mai adesea, oamenii apeleaza la credite bancare pentru a obtine rapid o suma de bani, asa cum aminteam si la inceput. Unele banci au dobanzi destul de mici, ceea ce e convenabil pentru doritorii de credite. Insa, pentru a obtine un credit trebuie sa indeplinesti anumite conditii. Daca indeplinesti conditiile impuse, orice banca va fi absolut incantata sa-ti ofere creditul respectiv.

Economii

O alta modalitate de a avea o suma mai mare de bani o reprezinta economiile. Insa, din nefericire, la salariile din Romania e mai greu sa ai asa ceva. Daca iti merge bine in afaceri, nu risipi toti banii, ci pastreaza la loc sigur economii substantiale. De ce? Pentru ca nu poti sti niciodata cand ai nevoie de o anumita suma de bani.

Vindere de proprietati

Daca ai nevoie de bani si ai o multime de proprietati, fie ca vorbim de imobile, terenuri sau masini, poti vinde din ele pentru a obtine o anumita suma de bani. Cu banii respectivi poti face ceea ce iti doresti. Astfel, nu e nevoie sa mai imprumuti de la banca sau de la alte persoane.

Imprumut la cunoscuti

Apropo de alte persoane. Cand ai nevoie de o suma mare de bani, o solutie ar fi sa imprumuti de la cunoscuti, rude, prieteni. Doar ca aici e o mare problema si anume faptul ca nimeni nu va fi dispus sa iti imprumute pur si simplu mii de euro. Asadar, sansele sa reusesti sunt desul de mici.

Camatari

Cea mai proasta alegere pe care o poti face este sa imprumuti bani de la camatari. De ce? Pentru ca acestia nu se vor opri pana nu vor scoate de la tine toti banii pe care ti i-au dat, plus o mare suma de bani pe langa. In plus, daca nu le dai cat vor ei, de cele mai multe ori acestia recurg la fapte  total nedorite, cum ar fi actele de violenta si santajul.

Nu te astepta ca maine iti vei face casa cu banii castigati la loto, chiar daca joci de 10 ani saptamanal. Norocul nu iti surade atunci cand vrei sau atunci cand ai nevoie. Cand iti trebuie bani, in mod clar trebuie sa gasesti o solutie potrivita. Daca nu ai economii substantiale sau proprietati pe care sa le vinzi, cea mai buna solutie in mod cert o reprezinta tot banca. Exista si aici bineinteles riscuri, insa aceste riscuri sunt stabilite de la inceput.

0 Shares
You May Also Like