Ce-faci-pentru-a-scapa-de-durerea-de-masele

Ce faci pentru a scapa de durerea de masele?

0 Shares
0
0
0

Ce-faci-pentru-a-scapa-de-durerea-de-maseleCu siguranta toate tipurile de dureri sunt extrem de urate si de neplacute, astfel ca fie ne doare o mana sau un picior, fie ne doare capul, cu siguranta ne vom dori sa scapam cat mai rapid de durere si de situatia neplacuta in care ne aflam.

Ei bine, desi se spune ca toate tipurile de dureri sunt extrem de neplacute si de urate, trebuie mentionat insa faptul ca exista un tip de durere, care cu siguranta este cea mai insuportabila, si odata ce am trecut printr-o astfel de situatie, cu siguranta nu ne mai dorim sa trecem iar.

Aceasta durere este fara doar si poate durerea dentara, sau durerea de masele, dupa cum o cunosc oamenii mai bine, care este o durere puternica si continua, si care apare din cauza unei afectiuni stomatologice, precum: aparitia cariilor, gingivitei, fisurilor dentare, sau datorita faptului ca dintii sunt sensibili.

Sunt insa si cateva situatii in care aceasta durere apare datorita unor afectiuni non-stomatologice, si anume: aparitia otitei, sinuzitei, sau infarctul miocardic.

Ei bine, trebuie mentionat faptul ca metoda cea mai indicata pentru a preveni astfel de dureri, este fara doar si poate reprezentata de o igiena orala adecvata, care sa cuprinda periajul dentar, dar si folosirea apei de gura si a atei dentare, precum si controlul stomatologic periodic.

In continuare iti voi prezenta o serie de sfaturi care te pot ajuta in situatia in care o astfel de durere incepe sa isi faca simtita prezenta.

Mai intai ar trebui sa iti clatesti gura cu apa calduta, si sa folosesti deasemenea periuta de dinti si ata dentara, pentru ca astfel vei putea sa indepartezi resturile alimentare din spatiile interdentare.

Se spune ca in aceasta situatie chiar si o compresa rece aplicata pe obraz poate sa faca minuni. Sunt cazuri in care se poate folosi si o compresa calda, insa in caz de abces dentar, se folosesc doar comprese reci, pentru ca acelea calde vor accentua inflamatia si totodata vor favoriza extinderea infectiei.

Sunt o multime de persoane care atunci cand incep sa resimta astfel de dureri, se duc pe cont propriu la farmacia Pharma 4 You , de unde isi cumpara tot felul de medicamente care spera sa le indeparteze durerea, insa aceasta idee nu este recomandata.

Cu siguranta ideea de a cumpara medicamentele de la aceasta farmacie este foarte buna, insa trebuie ca acestea sa iti fie prescrise de catre medicul dentist, iar abia apoi sa te duci la farmacie si sa le cumperi, pentru ca in caz contrar, poti sa agravezi durerea, sau pot aparea consecinte extrem de neplacute.

Ei bine, cu siguranta te vei gandi si la tot felul de metode si de trucuri pe care le-ai auzit de la unii sau de la altii, precum gargara cu alcool de exemplu, insa trebuie sa stii ca aceasta metoda este de evitat, pentru ca exista riscul sa suferi arsuri in toata gura.

Deasemenea nu trebuie sa incerci sa cureti maselele cu alte instrumente in afara de periuta de dinti sau de ata dentara, si nici nu trebuie sa iei vreo supradoza de analgezice.

0 Shares
You May Also Like