Ce-greutate-poate-sa-indoaie-un-smartphone-de-top

Ce greutate poate sa indoaie un smartphone de top ?

0 Shares
0
0
0

Ce-greutate-poate-sa-indoaie-un-smartphone-de-topNici nu s-a lansat bine si au si aparut o multime de controverse in cea ce priveste calitatea noului terminal din familia iPhone .

Este adevarat ca smartphone-urile sunt device-uri de ultima generatie , cu toate acestea la un moment dat tot o sa intampine anumite probleme .

Din fericire exista Magazingsm.ro, un magazin online specializat in comercializarea de piese telefoane mobile de foarte buna calitate la un pret imbatabil.

Foarte multi utilizatori de iPhone au declarat in ultimele zile ca noul iPhone 6 se indoaie in buzunar . Conform unui comunicat Apple , numai noua clienti care au achizitionat un iPhone 6 au raportat o astfel de problema .

Insa nu numai acest terminal se confrunta cu o astfel de problema , ci si modele pecum Samsung Galaxy Note 3 sau LG G3 au inregistrat astfel de reclamatii .

In acest context o celebra publicatie americana , Business Insider , a realizat un test pentru a afla sub ce greutate se poate indoi fiecare dintre cele trei smartphone-uri amintite cateva ransuri mai sus .

Astfel , iPhone 6 se deformeaza numai daca este supus unei greutati de 31 de kg iar iPhone 6 Plus are nevoie de o greutate de 40 kg pentru a se indoi . Ca sa se rupa efectiv este nevoie de o greutate de 45 de kg in cazul lui iPhone 6 in timp ce pentru un iPhone 6 Plus sunt necesare 50 kg .

Samsung Galaxy Note 3 si LG G3 sunt mult mai rezistente ,daca primul se deformeaza numai la o greutate de 68 kg al doilea se indoaie cand este supus la o greutate de 59 kg .

Ca sa va dati seama ce inseamna aceste cifre vreau sa va spun care este greutatea necesara pentru a sparge o minge de tenis sau un creion . Probabil nu o sa va vina sa credeti insa este adevarat , o minge de tenis se sparge numai daca peste ea se aseaza o greutate de 45 de kg . Mai suprinzatoare este forta unui creion . Pentru a sparge un creion este necesara o greutate de 36 de kg .

Atat iPhone 6 cat iPhone 6 Plus sunt extrem de subtiri , ceea ce le face destul de vulnerabile , insa , dupa cum vedeti nu se pot deteriora atat de usor .
Cu toate acestea , atat Apple cat si Samsung au fost aspru criticate de-a lungul timpului pentru faptul ca utilizeaza aluminiul respectiv plasticul in constructia smartphone-urilor pe care le lanseaza pe piata . Dupa cum se poate vedea in testele realizate de Business Insider , plasticul este mult mai rezistent decat aluminiul .

Acum sa vorbim si din alta perspectiva , daca dai o suma atat de mare pe un telefon ai grija de el . In cazul iPhone 6 de 16 GB pretul este de aproximativ 3.500 de lei , o suma mare pentru cei mai multi dintre fanii brand-ului .

O alta problema cu care se confrunta smartphone-urile momentului este rezistenta foarte mica la apa . Insa dispozitivele iPhone , in special noul iPhone 6 , dar si terminalele Sony , HTC , Samsung sau Motorola sunt recunoscute ca fiind foarte rezistente la apa .

Sony Xperia Z , Sony Xperia Z1 , Sony Xperia ZR , Sony Xperia Z Ultra , HTC Butterfly , Samsung Galaxy S4 Active Samsung Galaxy S5 si Motorola Defy+ se numara printre cele mai rezistente smartphone-uri la contactul cu apa .

0 Shares
You May Also Like